Ti mennyit költetek havonta átlagosan egy felnőtt főre nézve ennivalóra, innivalóra, alkoholra, dohányra? (Bővebben lent)
Szia!
Én ált. 40 dkg csirkemell (700 Ft) + 1 kg zöldség (500 Ft) + kevés gyümölcs (200 Ft) + tejtermék (sajt, cottage cheese, 250 Ft) + rizs/péksüti/kifli/nasi (300 Ft)
1950 Ft / nap
Alkohol: ritkán iszom alkoholt, nem cigizem.
Ami nekem luxus: omega-3, Q10 koenzim, szilimarin-tartlmú készítmény, ez napi 100 Ft pluszban.
Ketten vagyunk. Így azt írom le.
Kaja:
- Csirkemellfilé: 15 kiló, kb. 20ezer
- Rizs: 5-6 kiló: 3000ft körül
- Zöldségek: kb. 8000-10000 ft
- Tojás, havi 50db kb. 1500Ft.
- Zabpehely, havi 3 kiló körül: 1500Ft
- Sajtok, kb. 5000Ft
- Natúrjoghurt: 20-30 pohárnyi, kb. 2-3000Ft
- Tejföl, kb. 10 pohár: 1000Ft
- Sovány túró: 30 doboz, 7000Ft körül
- Hal: 2-3000Ft havonta
- Egyéb: 5-10ezer
Dohányozni nem dohányzunk, inni kb. kéthetente 4-5 búzasör, ez havi olyan 3000Ft. Néha elmegyünk étterembe, pizzázóba, kb. havi 4-5000Ft.
Első: köszönöm!
Második: a csirkemell miért nem normális hús?
Azért kértem, hogy a gyerekeken kívül, mert nem ők osztják be, és tudtommal nem fogyasztanak alkoholt és cigit sem.
Tisztában vagyok én is vele, hogy néha egy kamasz fiú többet eszik, mint egy 55 kg-os nő. Az egyszerűség kedvéért írtam, mert nem mindenhol ugyanannyi gyerek van, vki tobbet eszik, vki kevesebbet, vannak kicsik, vannak nagyok...ne kelljen mar magyarazni.
De nem kotekedesbol kérdeztem, hanem mert erdekelnek a tenyek.
De akkor szukitem a kort: azokra a felnott nokre es ferfiakra vagyok kivancsi akik keresettel rendelkeznek, hogy mennyit es mire koltenek az elelmiszereken belul, es milyen luxus cikkekre koltenek (luxuscikk=nem letszukseglet). Irhatnék kort is, hogy 18-100 eves korig, de ez sem igy mukodik, van aki mar 17 evesen keres, van aki meg 45 eves koraban sem. Ne bonyolitsuk mar!
Harmadik: köszönöm!
Második: még annyit felejtettem el kerdezni, hogy akkor nalatok mi a normalis hus?
Utolso: ez hogy jon a kerdeshez? Nem ertem...
Csak szerettem volna tudni ha mar szerinte a csirkemell nem "normalis", akkor mi a "normalis". Mert hogy nem tudtam, hogy van olyan hogy normalis-nem normalis hus.
Egyebkent aki dietazik, mint a volt baratnod, ha mar a temanal tartunk, a csirkemellen kivul lehet enni halat, marhahust...stb. Akkor ezek sem normalis husok? Az meg hogy vannak hisztis p*csak, megint csak nem a kerdeshez jonnek.
Naponta : 1 l bor + 5 üveg sör ~ 1700 ft
1 l tej + .5kg kenyér és 10 dg felvágott ~ 700 ft
Havonta = 72 ezer Ft.
Cigire semmit, szeszre változó olyan havi 5000 körül max.
Kajára/innivalóra szerintem elmegy 60 körül/hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!