Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aliexpress vám és ÁFA?

Dájm kérdése:

Aliexpress vám és ÁFA?

Figyelt kérdés
Rendelni szeretnék biciklialkatrészt aliexpress-ről, 84 dollár (18e Ft) értékben, Free shipping-gel. Hogy van a vámolás, áfa és hasonlók? Mennyibe fog kerülni ez nekem a végén?

2014. jún. 8. 22:15
1 2
 11/12 simoarpi válasza:
sziasztok.rendeltem egy cipöt az aliexpress-röl és jelenleg azt irja a nyomkövetesi kodon h In customs-control warehouse.erre akkor vámot kell fizetnem?a cipö értéke 33usd volt ingyenes szállitással.vagy meg van határozva összeg amely alatt nem kell vámot fizetni?légyszi segitsetek,és ne haragudjatok de még kezdö vagyok
2014. dec. 29. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:
simoarpinak: kérdés melyik ország vámjánál van a csomag. Az mindegy, hogy a kínaiak vámja mit csinál vele. Kérdés csak az, hogy nálunk mit tesz vele a vám.
2016. aug. 23. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!