Berki Krisztiánnak milyen végzettsége van, és mivel foglalkozik?
Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 21:29
1/8 anonim válasza:
2 Berki Krisztián is van, melyikre gondolsz?
2/8 anonim válasza:
Főállásban a haverjai luxusautóival pózól meg fényképezgeti őket, mintha az övé lenne.
3/8 anonim válasza:
focikluboknál való sikkasztással.
4/8 A kérdező kommentje:
NEM az olimpikonra.
2014. jún. 5. 21:42
5/8 anonim válasza:
Vegzettsege kb. 8 altalanos, hogy mivel foglalkozik, arra valoszinuleg a NAV is nagyon kivancsi lenne...
6/8 anonim válasza:
Tv ben való szereplését biztos megkapja a minimálbér 8x-sát vagy többet, aztán egy jó darabig focizott.. szóval onnan is lett pénze. jött ez a sikkasztásos, hogy megkárosította a fociklubokat, majd beperelték emiatt és 40 millát kellett visszafizetnie. Gondolom ez csak a töredéke volt annak, ami zsebébe csúszott. Van más cége is.. ami több mint való nem tiszta ha felszámolás(?) alatt van...
Szerintem erre a kérdésre mindenki csak annyit tud válaszolni, ami a médián keresztül ismer.
7/8 anonim válasza:
Akármilyen végzettsége is van, nem értem, hogy egy ilyen gusztustalan alak, mit keres a médiában? Első sorban a televíziót nem értem, milyen értékek és teljesítmények alapján fizet ki milliókat egy ilyen embernek? De, hát, ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondolkodunk!
8/8 Juliusz48 válasza:
Amit lehet róla találni, hogy 5 évet lehúzott a testnevelési egyetem sportmenedzseri szakán, de nem diplomázott, vagy ezt még nem írták meg róla. Lovagiskolát biztos kijárta, mert mint modern kori rablólovag, rendesen lehúzza a médiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!