Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyári diákmunka de, hol?

Nyári diákmunka de, hol?

Figyelt kérdés

Sziasztok,már elolvastam minden feltételt és szabályt de,még mindig nem tudom hogy hol találok munkát.Már száz meg száz weblapot átlapoztam és semmi.+18-as vagy magasabb végzettségű embereket keresnek.(Egyébként 15éves vagyok.)

Szóval tudtok nekem ajánlani valami weblapot/linket nyári diákmunkáról?A válaszokat előre köszönöm.

2014. jún. 3. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld meg őket:

ydiak.hu

Náluk vagyok én is, nem tudom csak dics szóval elárasztani őket, de nem is kell mocskolódnom.

Asszem 16-tól már alkalmaznak embereket (ha esetleg betöltenéd), de hívd fel őket és kérdezz rá.

2014. jún. 3. 21:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,egyenlőre még nincs a weboldalon nyári munka.(Szülői beleegyezéssel 15 évesen is vállalhatok munkát tanszünetekben.)
2014. jún. 3. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:

külön nem is lehet lesz kiírva, általában úgy jársz a legjobban h felhívod őket, elmondod ettől eddig szeretnék dolgozni, ők meg majd ha lesz valami akkor hívnak.

Bár az is igaz h én is csak azért kapok munkaajánlatok mert már ismernek, s az ismerőseim is rám hivatkoznak ha oda küldöm őket.

2014. jún. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!