Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kiskereskedelemben vásároltam...

Kiskereskedelemben vásároltam egy játékot (12.900ft-ért). Erre vonatkozik a 3 napos cseregarancia?

Figyelt kérdés
Csak csere, vagy pénzvisszafizetés is?

2014. jún. 1. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
cseregarancia alatt mit értesz? ha meghibásodott, akkor ki kell cseréljék 3 napon belül...ha csak nem tetszik, nem köteles cserélni
2014. jún. 1. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak nem tetszik.
2014. jún. 1. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor 3 perc múlva sem köteles visszavenni.
2014. jún. 1. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
szép is lenne, sok kocka megvenné a játékokat, 30 óra alatt egy huzamba letolná, aztán menne kopogtatni a pénzért. Okkal vissza lehet cserélni, de a "nem tetszik"-et megelőzendő ott vannak a demók, béta tesztek, online elérhető kritikák, stb.
2014. jún. 1. 14:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak ennek nem volt demója, meg bétatesztje, a kritikák pedig megtévesztőek voltak. Ugyanebben az üzletben már vásároltam több játékot is, eddig ez az egy nem tetszik.

Értem, akkor nem köteles egyikre sem. De azért érdemes lenne megpróbálni?

2014. jún. 1. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Megpróbálni mindent meglehet, de ne fűzz hozzá komoly reményeket.
2014. jún. 1. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!