Szerintetek ezt megpróbáljam?
Az interneten találtam egy olyan technikát amivel a ruletten ((szinte)majd mondom hogy miért csak szinte) biztos a nyerés.
Arról szól, hogy a ruletten van PIROS, és FEKETE szín (és a NULLA; -de ez mindig az ellenkező szín).
A színek szorzója 2-es, tehát ha az a szín nyer amire fogadtál akkor a feltett összeg 2-szeresét, azaz a dupláját kapod. Ha nem az a szín nyer amire fogadtál, akkor elveszted a feltett összeget.
Szóval... Most egy példán keresztül bemutatom a lényeget:
Fogadtam a PIROSra 1€-val. Nem nyertem mert a FEKETE szín nyert. Most újra a PIROSRA fogadok, de most már 2€-val, tehát az előző tét duplájával. Eddig befektetett összeg: 1€+2€=3€.
Tegyük fel, hogy megint vesztettem...
Most megint teszek a PIROSra, de már 4€-t (az előző tétet duplázom). Eddig befektetett összeg: 1€+2€+4€=7€.
Ha most nyerek akkor a 4€ dupláját kapom, azaz 8€-t. Hasznom: 8€ - 7€ = 1€ ---> Nyertem 1€-t.
Ugyanezt meg lehet csinálni a PÁROS-PÁRATLAN számokkal is.
Tehát:
1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, !!!512!!!
Amíg elérem a maximális tétnél nagyobb értéket, addig 9-szer duplázok. Ahhoz, veszítesek az szükséges, hogy 9-szer egymás után a másik szín nyerjen. Ennek nagyon kicsi az esélye...
Ezek nagy számok, nagy pénzek. Én a 0.1-10€ Ruletten szeretném ezt kipróbálni, mert ott nem kell feltöltenem 500 Eurót, hanem elég csak 50-et.
Ott a duplázások így vannak:
0.1, 0.2, 0.4, 0.8, 1.6, 3.2, 6.4, 12.8, 25.6, !!!51.2!!!
Szerintetek megpróbáljam? Nem igazi kaszinóban, hanem internetes kaszinóban.
Elnézést, nem írtam, hogy az európai rulettre gondolok. nincs 00. A 0-át meg az ellenkező színnek tekintem. Szóval ha a pirosra teszek, akkor a 0 is fekete.
De ezért nem büntetnek? Ez szabályos?
Szerintem meg fogom próbálni, még eldöntöm az ünnepek végéig, és akkör feltöltök 50€-t. Remélem működik.... :)
Az elmélet jó,egy baj van vele. Azt hogy nagyot szakíthass, nagy pénzzel kell nekiállni. Mert ha esetleg 10 körig nem jön be, akkor 1-2 euróért, ezt végigcsinálni....
Hát???
Én ezt kenón "találtam" ki. Ott 1 számmal játszol és ha nem jön be, akkor másnap a duplájával megteszed....
nem nagyon ismerem a kenót, de nyertél már kenón úgy ahogy elmondtad?
nem túl sok pénzt kell akkor feltenni?
Ez nagyon jó taktika. Ezzel a taktikával nyertem bwinen egy este 150.000 Ft-ot! És utána ezzel a taktikával buktam el 3 perc alatt 250.000-t. Megérte? Meg, mert megtanultam, hogy milyen hasznos dolog a valószínűségszámítás, és hogy mindig a matematikának higyjek. Ez volt a tanulópénz.
Sok sikert neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!