Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ezt megpróbáljam?

Szerintetek ezt megpróbáljam?

Figyelt kérdés

Az interneten találtam egy olyan technikát amivel a ruletten ((szinte)majd mondom hogy miért csak szinte) biztos a nyerés.

Arról szól, hogy a ruletten van PIROS, és FEKETE szín (és a NULLA; -de ez mindig az ellenkező szín).

A színek szorzója 2-es, tehát ha az a szín nyer amire fogadtál akkor a feltett összeg 2-szeresét, azaz a dupláját kapod. Ha nem az a szín nyer amire fogadtál, akkor elveszted a feltett összeget.

Szóval... Most egy példán keresztül bemutatom a lényeget:

Fogadtam a PIROSra 1€-val. Nem nyertem mert a FEKETE szín nyert. Most újra a PIROSRA fogadok, de most már 2€-val, tehát az előző tét duplájával. Eddig befektetett összeg: 1€+2€=3€.

Tegyük fel, hogy megint vesztettem...

Most megint teszek a PIROSra, de már 4€-t (az előző tétet duplázom). Eddig befektetett összeg: 1€+2€+4€=7€.

Ha most nyerek akkor a 4€ dupláját kapom, azaz 8€-t. Hasznom: 8€ - 7€ = 1€ ---> Nyertem 1€-t.

Ugyanezt meg lehet csinálni a PÁROS-PÁRATLAN számokkal is.

Azt írtam feljebb, hogy szinte mindig nyerő ez a módszer.

Kipróbáltam demó verzióban, játékpénzzel, mindig nyertem.

Egy esetben lehet veszíteni, ha addig kényszerülök a tét duplázására amíg az meghaladja a maximálisan feltehető tét értékét. Ez a maximális tét az 1-100€ Ruletten 500€.

Tehát:

1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, !!!512!!!

Amíg elérem a maximális tétnél nagyobb értéket, addig 9-szer duplázok. Ahhoz, veszítesek az szükséges, hogy 9-szer egymás után a másik szín nyerjen. Ennek nagyon kicsi az esélye...

Ezek nagy számok, nagy pénzek. Én a 0.1-10€ Ruletten szeretném ezt kipróbálni, mert ott nem kell feltöltenem 500 Eurót, hanem elég csak 50-et.

Ott a duplázások így vannak:

0.1, 0.2, 0.4, 0.8, 1.6, 3.2, 6.4, 12.8, 25.6, !!!51.2!!!

Szerintetek megpróbáljam? Nem igazi kaszinóban, hanem internetes kaszinóban.

2009. dec. 30. 22:28
 1/10 anonim válasza:
Hát elég érdekes... ahogy igy leirtad elméletben működik de a a 0 és 00 miatt huzamosabb ideig a pirosra és a feketére fogadni nem éri meg.
2009. dec. 30. 22:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Elnézést, nem írtam, hogy az európai rulettre gondolok. nincs 00. A 0-át meg az ellenkező színnek tekintem. Szóval ha a pirosra teszek, akkor a 0 is fekete.

De ezért nem büntetnek? Ez szabályos?

Szerintem meg fogom próbálni, még eldöntöm az ünnepek végéig, és akkör feltöltök 50€-t. Remélem működik.... :)

2009. dec. 30. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt D'Alambert-módszernek nevezik. Ha végtelen tőkéd volna, és végtelen tétet tehetnél meg, akkor valóban működne. Ahogy írtd is, a probléma ott van, hogy ha eléred a tétlimitet, akkor vesztesz. Ez a módszer nem a várható nyeremény növelésére, hanem az esélyek torzítására jó: nagy valószínűséggel nyersz keveset, és kis valószínűséggel vesztesz rengeteget. Hosszú távon ugyanúgy veszteséges, mint bármilyen más módszer.
2009. dec. 31. 02:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Ugyanezt a taktikát követtük mi is a haverommal kb. 8 éve egy szórakozóhelyen, ahol volt rulett. Mi kifogtuk azt a bizonyos pech-szériát. A 100-as volt a legkisebb tét, aszem. Így nyomtuk: 100; 200; 400; 800; 1600; 3200. És végig a másik színt adta. A 6400-at már nem akartuk megpróbálni valamiért... Nagyon elkeseredtünk, és soha többet nem ruletteztünk. Mi is tudtuk a módszert, ismertük a kockázatot, játszottunk és vesztettünk. Ez van. Csak azért írtam le, hogy tudd, az a bizonyos pech-sorozat nem olyan ritka, hogy csak elméletben létezzen. Sok szerencsét!
2009. dec. 31. 03:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Az elmélet jó,egy baj van vele. Azt hogy nagyot szakíthass, nagy pénzzel kell nekiállni. Mert ha esetleg 10 körig nem jön be, akkor 1-2 euróért, ezt végigcsinálni....

Hát???

Én ezt kenón "találtam" ki. Ott 1 számmal játszol és ha nem jön be, akkor másnap a duplájával megteszed....

2009. dec. 31. 07:06
 6/10 A kérdező kommentje:

nem nagyon ismerem a kenót, de nyertél már kenón úgy ahogy elmondtad?

nem túl sok pénzt kell akkor feltenni?

2009. dec. 31. 10:29
 7/10 anonim válasza:
meggazdagodáshoz ne rulettez.... ez játéknak jobb komoly meggazdagodási lehetőségnek tekinteni rá hülyeség.
2009. dec. 31. 11:58
 8/10 anonim válasza:

Ez nagyon jó taktika. Ezzel a taktikával nyertem bwinen egy este 150.000 Ft-ot! És utána ezzel a taktikával buktam el 3 perc alatt 250.000-t. Megérte? Meg, mert megtanultam, hogy milyen hasznos dolog a valószínűségszámítás, és hogy mindig a matematikának higyjek. Ez volt a tanulópénz.

Sok sikert neked is.

2010. jan. 17. 04:48
 9/10 anonim válasza:
Nehogy kipróbáld, én kipróbáltam, nekem szerencsém volt, mert betettem 15ezer Ft-ot, eljutottam addig, hogy volt 40ezrem, és itt volt annyi eszem, hogy 25-öt kiutaltam magamnak, és újrakezdtem a maradék 15-el. innen ismét eljutottam majdnem 50ezerig, amikor is szinte az egészet elbuktam egy ilyen szériában, mert vagy 9szer egymás után beadta ugyanazt a színt(mikor már elértem a limitet, akkor újra feltettem a limitet, mondván, hogyha duplázni már nem is tudok, de legalább ne bukjak akkorát, hát buktam). Nekem így szerencsém volt, mert 10ezer Ft plusszal tudtam kiszállni a játékból. Utána a még megmaradt Euróimmal játszottam olyan asztalnál, ahol a minimum tét 0,10 Euro, azért, hogy valami normális bankból kivehető összegig eljussak(kb 15 Euróig akartam elmenni), de ott is beadott egy nagy sorozatot, és ott is elbuktam. Szóval összességében én pluszban szálltam ki, de megtanultam, hogy ingyen pénz nincs, és az a 7-8-9-es egyszínű sorozat sem olyan valószínűtlen, mint amennyire annak látszik. Ha ez ilyen egyszerűen működne, már mindenhol milliomos játékosok lennének, és az összes kaszinót bezárták volna. Egyébként is gondolj bele, a honlap azt ajánlja, hogy kezdj 60-90 Euróval, és 1-el kezd a fogadást, tegyük fel kezdesz 90-el, és ugye egyet teszel fel. Ekkor mindig 1 Euróval lesz több pénzed, akárhány kör után nyersz is. Tehát ahhoz, hogy elérd az általuk ígért 500Eurót 410-szer kell nyerned, és ez alatt a 410 alatt egyszer sem szabad úgy jönnie, hogy 7szer egymás után ugyanazt a színt adja be. Az, hogy egyszer egy ilyen bejöjjön mindössze 0,7 százalék az esélye, viszont 410 kör alatt ez már 3:1-hez, hogy bejön, (tehát inkább úgy is mondhatnánk, hogy 4db 410 sorozatból csak 1 szer kerülöd el a 7-es sorozatot, vagyis 3 szor buksz, egyszer nyersz).
2010. febr. 1. 13:28
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi, még nem kockáztattam, és szerintem nem is fogok, ha már ilyen sokan azt mondjátok h ne :)
2010. febr. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!