Nem rég járt le a közfoglalkoztatási szerzödésem, már teljesitettem idén a 30 napot. Most hivtak be megint közmunkára! Épp beteg vagyok és nem tudok megjeleni (orvosi igazolásom van) mit tegyek hogy mentesüljek?
Figyelt kérdés
Nem rég ért véget a hosszú fél éves téli közmunka program. Benne voltam tavaly november óta, de idén áprilisban járt le a szerzödésem. Kötelezhetnek újra közmunkára, ha már meg van a 30 napom hogy kaphatom a álláskeresési járadékot és az FHT-t!??? Most beteg vagyok..és van orvosi igazolásom. Mentesülhetek a közmunka alol és kaphatom tovább az ellátást?#közmunka #álláskeresési járadék #közfoglalkoztatás #orvosi igazolás #foglalkoztatást helyettesítő támogatás
2014. máj. 29. 07:15
11/14 anonim válasza:
Nos, marhara nem vagyok Fideszes, sot. Az országból is elköltöztem hála Istennek mar par eve. De amikor ott éltem, munkanelkulikent, baxus en örültem, hogy mehetek dolgozni. Hogy addig is hasznos vagyok, amig végzem a közmunkát. En nem akartam lablogato, "segíííjjön" létező élősködő lenni. Nekem nem volt büdös a munka. Ha neked az, hat ne dolgozz, ne vállald el a közmunkát, de ne is várj el segitseget. Ilyen hozzáállással meg meg véletlenül se menj kulfoldre, mert eselytelen, hogy munkát találj.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem a hozzá állásommal van a baj. Hanem a birka magyar néppel..hogy hagyják magukat kizsákmányolni. Megalázzák..zsarolják a szaros 22 800 ft-ért, hogy csak akkor jár ha elvállalja a köz (rabszolga) munkát!!! 25év alatt kirabolták az országot demokráciának hazudott vadkapitalizmusban. Privatizáció cimen lopták szét a nemzeti vagyonokat, közben egyes vezetök milliárdokat loptak igy el!!! Megszüntek gyárak és bányák..tömegek váltak igy munkanélkülivé! Szerinted Magyarországon minden rendben van!??? Az Orbán vezír cigány és a fidesz szerint "Magyarország jobban teljesit"!? Nap mint nap belehazudnak az emberek képében hamis propagandával a saját kezükben lévő médiákban!!! Szerintem meg ebben a vadkapitalizmusban nehéz boldogulni ..föleg a fidesz szegény ellenes politikájával..40 új adó féle, segélyért közmunka, 1 kulcsos adó, 28 500 ft-rol 22 800 ft-ra lecsökkentés....rezsicsökkentésssel kitörölhetik a valagukat!!!
2014. máj. 31. 14:13
13/14 anonim válasza:
Erdekes gondolkodás.... Megalázzák a közmunkával? A segéllyel nem? Nem kotelezo segélyt igenyelni, akkor közmunkát se kell elvállalni.
14/14 anonim válasza:
Nem kötelező elvállalnod, mivel a 30 napod megvan, és ugye annyi a minimum limit.
De a sima orvosi igazolást nem fogadják el (nálunk legalábbis), itt csak az üzemorvos véleménye számít. Ha tényleg beteg vagy, azt ő is meg fogja állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!