Van egy-két saját készítésű pasztellképem. Keretezett, be van üvegezve, szóval komplett képekről van szó. Hogyan tudnám legalább az egyiket eladni 1 nap alatt?
Kérdező kommentje:
Igazából olyan problémám is van,azon kívűl hogy 1 nap alatt kellene kb.8-10000Ft,hogy esős időket mond és igy nem tudom árusitani a képeimet,holott van engedélyem és kifizettem a helypénzt is,csak annyi lenne hogy elvigyem és árusitsam a képeket,de nincs pavilonsátram(ez most a legnagyobb gondom,mert ha lenne nem lenne kár a képeimen) ami megvédené a képeket az elázástól,mert sajnos nem fedett helyre van kijelölve az engedélyem,hanem közterületen,kint az utcán.Másból nem látok most pénzt,megszünt a melohelyem is.Kölcsön nem ad senki,bankot nem akarok rabolni.Jelenleg a képeimből tudnék pénzt csináli,ez a helyzet alakult ki.Hogyan oldjam meg?
Nehezen tudom elképzelni, hogy utcán el tudnál adni pasztellképeket 8-10ezer Ft-ért darabonként...
Esetleg vidd Bécsbe és az utcán próbálkozz (István templom előtti téren vagy sétálóutcában)...
Ott lenne a legnagyobb esélyed, hogy 40-50 eurót kaphatnál a képedért... És azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!