Ha kérnek valahol közüzemű számlát, pl gépjárműbérléshez, de nekem az nincs, mármint a saját nevemen, elég az, ha a lakás címén levő de más névre (apámét) viszem?
Még sosem pipáltam olyat, hogy autóbérléshez közüzemi számlát kértek volna, általában beérik egy hitelkártyával, amiről zárolják a kauciót.
Egyébként meg ahol közüzemi számlát kérnek, ott nem szokták elfogadni, ha másnak a nevén van. Ha apukád nevére jönnek a számlák, akkor az ő nevére tudjátok kibérelni, amit akarsz.
Hivatalosan nem, de megpróbálhatod rádumálni őket. Nagymamám karácsony előtt megcsinálta, apukámnak akart laptopot venni, és az áruhitelhez kellett közüzemi számla, ami apukám nevén van (vagy vezetékes telefon, ami a 21. században elég vicces). A boltvezetőt meggyőzte, hogy adjon neki csak a nyugdíjpapírjára hitelt.
De sokkal egyszerűbb annak a nevére intézkedni, akinek a nevén van a számla.
az lehet hogy könnyebb, én se hallottam még, hogy kérnének hozzá.
de am mobiltelefonszámlával beérik?, amivel csak annyi a gond, hogy nekem elektronikusan jön :( és sajnos van elmaradásom, de az ha minden jól megy pár napon belül már betudom fizetni, de ez most mellékes. szemét dolog hogy kérnek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!