Találtam egy új blogot, ami valós pénzkeresettel foglalkozik, kifizetési bizonylatokat is feltesznek. Szerintetek mennyire megbízható? Ismeritek ezt az oldalt? Belevágjak valamelyik lehetőségbe?
Nekem nagyon szompatikus az oldal, jók a cikkek. Őszintének és igaznak tűnik, ráadásul az író is most szerzi a tapasztalatait. Az a legfurcsább, hogy nem akar minden áron buzdítani senkit.
Erről lenne szó:
"Én akarok lenni az élő példa, aki eloszlatja a tévhiteket"
Megsúgom: nem te leszel.
Persze, majd visszatérünk :)
Egy dologba gondolj bele: Ha valami annyira jó üzlet, és tényleg olyan jól lehet vele keresni (napi 2-3%!), akkor arra miért kell lasszóval fogdosni az embereket, miért kell ajánlói piramisokat építeni rá? Valóban úgy gondolod, hogy ebben a világban egyesek csak úgy dobálják utánad a pénzt, hogy nem győzöd összesöpörni? Ilyenek az eddigi tapasztalataid?
Mi lenne, ha az idődet (és a pénzedet) nem ilyen értelmetlen marhaságokra pazarolnád, hanem pl. tanulnál valamit, amit később kamatoztathatsz. Mondjuk 1-2 nyelvet.
1. A 2-3%-ot fizető programok nem bankok, tehát nem arra valók, hogy beteszel egy-két milliót és soha többet nem kell dolgoznod. Ezek kockázatos dolgok, és amíg megy, addig kell kihasználni. A lehetőség viszont adott. Lehet, hogy holnap bezárnak, és oda minden pénz, de azért van leírva a normálisabb fórumokon, hogy csak annyit tegyél bele, aminek a hiánya nem vág fökdhöz.
2. Van két szakmám, műszaki és humán területről is, egyik diplomás, másik felsőfokú, de megélni egyikből sem tudok rendesen. Angolból középfokú nyelvvizsgám elsőre meglett az összes részből, pedig a magnóhallgatásnál direkt nehezítették indiai akcentussal. Nem mondom, hogy perfekt vagyok belőle, de szakmai leírásokat, meg mindent megértek a mit kell, és el is tudok társalogni.
A tanulás többé nem téma, nincs értelme. Beleöltem 5 évet, vagy egy milliót, rengeteg stresszt és idegeskedést, aztán annyira becsülik meg a munkámat, hogy nyelvvizsgapótlékkal, diplomával nem keresek annyit, mint némelyik alulfizetett gyári munkás. Annyi a pozitívum, hogy legalább nem stresszes a munkahelyem.
3. A sok kis dolog, amivel foglalkozom, együtt kihozhat egy értelmes fizetést. Leginkább a NeoBux-ra fókuszálok, ott lassan, de biztosan haladok előre.
Mondtam már: tanulj nyelveket. De ne középfokon, az semmit sem ér. Tegyél le angolból egy felső fokút, aztán tanulj valami mást is, németet, oroszt, akármit. Pusztán ezekkel sokkal jobban meg fogsz élni, mint a legtöbb diplomával. De csak ha tényleg jól tudod.
És ehhez még pénz se nagyon kell, csak szorgalom. Tudom, abból van manapság a legkevesebb, azért van annyi nyavalygó szerencsétlen ember.
"Őszintének és igaznak tűnik"
Kábé annyira lehet őszinte és igaz, mint a kérdésfeltevésed itt. ;)
Szerintem, ha észreveszik az oldal felelősei, le fognak tiltani, mert a reklámozás tilos, ráadásul itt üzleti haszonszerzésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!