Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek a Vatera megbízható?

Szerintetek a Vatera megbízható?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egy táskát a Vaterán, nincs rá garancia, előreutalással kell fizetni. Kb 14 000 Ft lenne. Szerintetek megbízható? Lehet olyan, hogy átutalom, és nem küldik? Ha nincs rá garancia, reklamálni sem tudok utána, ha esetleg nem érkezik meg. Szerintetek?
2014. máj. 19. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A Vatera, mint felület megbízható. Az egyes eladók megbízhatósága a kérdés. De erre szerencsére ott van a visszajelzés-rendszer. Ha eddig nem tűnt fel, minden eladót értékelnek vásárlói. A pozitív és negatív értékelések arányából és szövegéből jó eséllyel megjósolható az adásvétel kimenetele. Neked is nyitva áll a lehetőség.
2014. máj. 19. 20:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy megbízható az eladó. Azért mégia tartok tőle, előre kifizetni annyi pénzt. Nem gond, hogy nincs rá garancia? Ha rossz minőségű, nem tudok reklamálni, ugye?
2014. máj. 19. 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Én inkább azon aggódnék, hogy valóban a birtokában van-e az áru. Nem tudom, mit akarsz rendelni, de sok "eladó" nincs birtokában annak, ami tárul, hanem külföldi weboldalak (többnyire eBayes) árukészletét rakja fel sajátjaként, rárakva a saját hasznát. Aztán ha te megrendeled, akkor ő megrendeli neked, és te várhatsz heteket vagy akár hónapokat, aíg az áru ideér a távol-keletről, mert persze a leglassabb szállítást választja, hogy megérje neki anyagilag.

Tehát bizonyosodj meg arról, hogy az áru helye nem külföld. Ha a kép csak illusztráció, és nincs rajta az áru tágabb környezete (például asztal, ágy, padló) akkor az árucikk nincs az eladó birtokában. Ekkor nem szabad vásárolni, mert egyrészt magad is meg tudnád venni olcsóbban, ahonnan ő, másrészt hónapokig is elhúzódhat amíg hozzád kerül az áru.

2014. máj. 19. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos külföldről szerezné be, nincs a birtokában az áru. Ezen az oldalon találtam a legolcsóbbnak az árut, külföldi oldalakon a kétszereséért lehet kapni. Akkor szerintetek ne menjek bele? Azon is gondolkodtam, hogy miért ilyen olcsó, szinte féláron van. Lehet, nem is eredeti? Ti megrendelnétek a helyemben?
2014. máj. 19. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Néztem az eBay-en, ott is kb annyiba kerül. Rendeljem meg inkább ott? Kínából jönne, nem lesz túl sok a szállítási díj?

Bocsi, hogy ennyit kérdezek. Köszi a segítséget!:)

2014. máj. 19. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

ennyi pénzért külföldi árut én biztos nem rendelnék. Inkább fizetek 4-5e-rel többet de keresek olyan céget/eladót akinek megvan és Magyarországon van.

Többször ráfáztam már ilyen rendelésekre. Feljelentés lett az ügyből, persze a pénzemet azóta se láttam, igaz nem nagy összeg, max 3e...

2014. máj. 20. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
sok a szélhámos benne az tény. árulnak érintős telefon, napelemes szökőkutat, selejt sarka leszakadó air max sportcipőt stb.
2014. jún. 25. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!