Libertagia.com - csinálja valaki?
Mivel ez így tényleg röhejes, tudjátok meg végre az igazat, ti sötét tudatlan senkiházik.
Ez egy valódi üzlet, én már olyan rég óta csinálom, hogy már nem is tudom. Igen, rengeteg pénzt kivettem már belőle, nem győzőm mire költeni. Itt a kocsi, amit a pénzből vettem. (Asszony szid is miatta, azt mondja, nem erre kéne költeni ;)
Na ezek után szólogasson be mindenki! Itt a bizonyíték gyökerek, hogy ez a program valós és működik. Akárki akármit mond.
Az, hogy átállnak egy új fizetési processzorra, hát istenem, ilyen van. Az meg nyilvánvaló, hogy ez nem úgy megy, hogy két hetet dolgozol és dől a lé. Keményen végig kell menni a fokozatokon, de ha jól csinálod, tiéd a világ!
Ha van sok ismerősöd (referáltak) és egy kis kurázsi benned, hajrá!
Ti hitetlenek meg menjetek csak a Moszkva térre csövesnek! :D loooool
Üdv,
Bánóczy
Utóirat: Most komolyan, hagyjuk már a vérbe ezt a csaló programot és zárjuk le ezzel ezt a beszélgetést. Csak annyira mosolyogtam a párbeszédeken, hogy muszáj volt ide írnom valamit. Szép estét. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!