Mi az az Ügyfélkapu?
Igen, ingyenes!
Az Okmányirodában lehet (személyesen!) igényelni a belépési accountot, utána ezt érvényesíted a neten és attól kezdve ügyeket intézhetsz a neten.
Kell hozzá
- egy működő email-cím
- találj ki magadnak egy "felhasználónevet"
- az űrlapon kitöltöd a szükséges adataidat (neved, címed, igazolvány számok, stb.)
Pl. : bizonyos ügyeket csak Ügyfélkapu-regisztrációval tudsz elintézni a neten, benézhetsz az OEP-fiókodba (fizetve van-e a TB-járulékod, milyen eü-szolgáltatásokat számoltak el a TAJ-számodra, stb.)
Arra is jó, hogy ha van Ügyfélkapu regisztrációd, akkor emailben fognak figyelmeztetni, mielőtt lejárna a személyid vagy útleveled...
Én regisztráltattam a gyerekeimnek is ilyen Ügyfélkapu accountot, megnéztem, miket számoltak el eddig a TAJ-számukra és kis híján hanyatt estem, milyen pofátlan összegeket számoltak fel nekik az iskolai fogászaton, pedig soha semmit nem csináltak a szájukban (kifejezetten írásban kértem, hogy ne kezeljék őket!)...
Nos, a fogkőtelenítéstől kezdve a barázdazárásig alkalmanként több fogra is elszámolva!!!
Valójában soha semmit nem csinált az iskolafogász a szájukban.
Na, erre is jó... :-[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!