Ügyfélkapu lekérdezés, hogyan?
Sziasztok!
Bementem az okmányirodába, és kértem egy ügyfélkapus regisztrációt. (Magyarország.hu) Meg is kaptam, de vannak dolgok amiket nem találok, illetve nem is tudom, megtudom-e nézni. Az OPE részével elboldogultam, látom, hol, mikortól meddig voltam bejelentve a munkáltatóimnál, engem azonban az is érdekelne, hol tudom megnézni a Nemzeti Adó és Vámhivatalnál, hogy valóban kifizették-e a járulékokat? Érdekelne a nyugdíj is stb… Tehát mondjuk úgy, az Apeh részt hol tudom ellenőrizni? (Az eBEV oldalig eljutottam, de itt már segítségre lenne szükségem.)
Előre is köszönöm.
Az Ebev-szolgáltatásokon belül a szolgáltatások "fülön" belül a járulékadat-kivonatot kell keresned. Az új lekérdezésre kattintasz, és beállíthatod, hogy mikorra szeretnéd kérni.
Itt azt tudod megnézni, hogy milyen járulékokat vontak tőled (tehát nem azt, amit be is fizettek). Azonban ez nem naprakész, több hónapos elmaradás van az adatok feldolgozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!