Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy kozepesen forgalmas...

Egy kozepesen forgalmas helyen, mennyi langost ad el egy nap egy langossuto, bufe?

Figyelt kérdés
2014. máj. 14. 07:24
 1/2 anonim ***** válasza:
A strandon melegben kb. percenként adtak el egyet. Ezt felezném, mert délelőtt még biztos nem volt ekkora forgalom, szóval kb. 10 órától este 7-ig mondjuk 300-at adnak el egy meleg napon. Szóval ez legyen a max. szerintem. Mert vannak hidegebb napok, én átlagnak olyan 100-150-et gondolnék a forgalmas helyeken. De persze ez is csak a nyári hónapokban. Közepes forgalmú hely lehet egy piac, egy tér, ott függ attól is hányféle lángost árulnak, káposztás, gombás, virslivel töltött, stb. Hú, én nagyon szeretem a lángost. A jó lángost, ami jól meg van sütve és nem túl zsíros. Ha valahol lángost látok, mindig megkívánom, nem is értem miért nincs Pesten több lángosos.
2014. máj. 14. 07:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Azért nincs több lángosos, mert nem praktikus enni. Zsíros/olajos maszatol, csepeg. Az emberek közlekedés közben nem ilyet akarnak enni.
2014. máj. 15. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!