Vaterán rendeltem egy könyvet. Ha meggondoltam magam, és még sem szeretném megvenni, hogyan jelezzem, hogy ebből ne legyen gond? Mit tehetnek velem, ha nem fizetem ki?
2009. dec. 28. 01:53
1/7 anonim válasza:
Öhm...utánvéttel rendelted? Mert úgy nem szokták küldeni, hanem inkább úgy, hogy előre fizeted ki, és azután küldik. Ha nem küldöd el neki a pénzt, akkor nem tehet semmit igazán, viszont a negatív értékelés majdhogynem garantált. Én is voltam már így néhány termékkel, tapasztalat :(
2009. dec. 28. 02:30
2/7 anonim válasza:
Kapsz egy negatívot a mostani partneredtől.Ha többször is megcsinálod ezt,akkor kitilthatnak,arról nem beszélve hogy a többi vaterás is bizalmatlan lesz azzal akinek már több negatívja is van,és így nem biztos hogy üzletelnek majd veled.
Neked sem esne jól a "hülyítés" : Valaki leüti az árudat..de aztán mégse kell neki. A legkevesebb az hogy amint lehet felhívod az embert,és elnézést kérsz tőle,és elmondod neki kulturáltan a problémádat,és lehet hogy "csak" semlegest ad.
Tessék megfontoltabb lenni.
2009. dec. 28. 05:06
3/7 anonim válasza:
irj neki egy emilt h bocs de akármiért mégse venném meg ilyenkor ált semleges értékelést kapsz meg egy nomrális üzenetet h megvette nem akarta elvinni ennyi. Még midig jobban jársz mintha negativot kapnál,plussz azazért mégis pofátlan dolog h megveszel valamit aztán nemszolsz.mintha bevásárolnál aztán a pénztához tolod a kocsit otthagyod és elsétálsz
2009. dec. 28. 08:00
4/7 anonim válasza:
találj ki egy jó kifogást,pl.mégis megkaptad valahonnan a könyvet stb..semleges értékelésre játsz.
sztem is az eladó jóindulatán múlik.
ha negatívra értékel,te válasznak leírhatod a valódi indokot,és akkor hátha nem zavar makjd senkit később h.negatívat kaptál.
2009. dec. 28. 08:10
5/7 anonim válasza:
#majd
2009. dec. 28. 08:11
6/7 anonim válasza:
Érték függő. Ha nem volt túl drága, próbálj egyezkedni az eladóval. Ha utánvéttel rendelted, és egyszerűen nem veszed át, a negatív értékelés mellett ha gonoszkodni akar az eladó, még fel is jelenthet, és polgári peres eljárást indíthat ellened. Tuti, hogy elveszted, és fizethed a perköltséget is. Ha volt más érdeklődő is a könyvre, jobban teszed, ha átveszed, kifizeted, és azzal a lendülettel meghírdeted. Ha elviszik még mindíg kihozhatod minimális veszteséggel az ügyet. Semmi esetre se azt mond, hogy meggondoltad magad :)
2009. dec. 28. 08:30
7/7 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy minél hamarabb jelezd neki, hogy tévedés volt, vagy közben kaptál egy ugyanilyet, ha rendes és olcsó könyv volt, nem ad negatívot. Az a dühítő, amikor már postára van adva vagy amikor hetekig hitegetik az eladót és nem jelentkeznek és nem elérhetőek. Az ilyeneknek nem való a Vatera.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!