Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tehetnek velem? (Vatera)

Mit tehetnek velem? (Vatera)

Figyelt kérdés
Vaterán rendeltem egy könyvet. Ha meggondoltam magam, és még sem szeretném megvenni, hogyan jelezzem, hogy ebből ne legyen gond? Mit tehetnek velem, ha nem fizetem ki?
2009. dec. 28. 01:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Öhm...utánvéttel rendelted? Mert úgy nem szokták küldeni, hanem inkább úgy, hogy előre fizeted ki, és azután küldik. Ha nem küldöd el neki a pénzt, akkor nem tehet semmit igazán, viszont a negatív értékelés majdhogynem garantált. Én is voltam már így néhány termékkel, tapasztalat :(
2009. dec. 28. 02:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kapsz egy negatívot a mostani partneredtől.Ha többször is megcsinálod ezt,akkor kitilthatnak,arról nem beszélve hogy a többi vaterás is bizalmatlan lesz azzal akinek már több negatívja is van,és így nem biztos hogy üzletelnek majd veled.

Neked sem esne jól a "hülyítés" : Valaki leüti az árudat..de aztán mégse kell neki. A legkevesebb az hogy amint lehet felhívod az embert,és elnézést kérsz tőle,és elmondod neki kulturáltan a problémádat,és lehet hogy "csak" semlegest ad.

Tessék megfontoltabb lenni.

2009. dec. 28. 05:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
irj neki egy emilt h bocs de akármiért mégse venném meg ilyenkor ált semleges értékelést kapsz meg egy nomrális üzenetet h megvette nem akarta elvinni ennyi. Még midig jobban jársz mintha negativot kapnál,plussz azazért mégis pofátlan dolog h megveszel valamit aztán nemszolsz.mintha bevásárolnál aztán a pénztához tolod a kocsit otthagyod és elsétálsz
2009. dec. 28. 08:00
 4/7 anonim ***** válasza:

találj ki egy jó kifogást,pl.mégis megkaptad valahonnan a könyvet stb..semleges értékelésre játsz.

sztem is az eladó jóindulatán múlik.

ha negatívra értékel,te válasznak leírhatod a valódi indokot,és akkor hátha nem zavar makjd senkit később h.negatívat kaptál.

2009. dec. 28. 08:10
 5/7 anonim ***** válasza:
#majd
2009. dec. 28. 08:11
 6/7 anonim válasza:
Érték függő. Ha nem volt túl drága, próbálj egyezkedni az eladóval. Ha utánvéttel rendelted, és egyszerűen nem veszed át, a negatív értékelés mellett ha gonoszkodni akar az eladó, még fel is jelenthet, és polgári peres eljárást indíthat ellened. Tuti, hogy elveszted, és fizethed a perköltséget is. Ha volt más érdeklődő is a könyvre, jobban teszed, ha átveszed, kifizeted, és azzal a lendülettel meghírdeted. Ha elviszik még mindíg kihozhatod minimális veszteséggel az ügyet. Semmi esetre se azt mond, hogy meggondoltad magad :)
2009. dec. 28. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy minél hamarabb jelezd neki, hogy tévedés volt, vagy közben kaptál egy ugyanilyet, ha rendes és olcsó könyv volt, nem ad negatívot. Az a dühítő, amikor már postára van adva vagy amikor hetekig hitegetik az eladót és nem jelentkeznek és nem elérhetőek. Az ilyeneknek nem való a Vatera.
2009. dec. 28. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!