A loptam a boltból kis értékben, értesítik róla az iskolám?
Figyelt kérdés
Nagyon megbántam amit tettem,nem tudom, mi fog történni...Ugye nem fogják értesíteni az iskolám? És ha értesítenék róla, akkor kirúghatnának onnan?2014. máj. 1. 14:48
1/10 anonim válasza:
nem értesítik, mi értelme lenne?
vagy ha értesítik is, akkor se rúghatnak ki, kivéve ha ezzel az iskola hírnevét romboltad
2/10 anonim válasza:
Ha értesítik azzal a személyiségi jogaid sérülnének,amúgy meg mért értesítenék semmi köze a kettőnek egymáshoz.
4/10 anonim válasza:
Opsz én is a szemceruzára gondoltam :)
Kérdező megélhetési tolvaj vagy, kel la ceruza hogy jó legyen a státuszod a többi plasztik között, ezt mindenki megfogja érteni. A sok söpredéktől ezzel tuti nem fogsz eltérni!
5/10 anonim válasza:
Nem az iskolát értesítik, hanem a "gyámügyet".
Régen ezért ejnye-bejnyét kapott az illető, nem "csukták" le, de a "gyermekvédelmiseket" már akkor is értesítették, hátha olyan az otthoni környezeted, hogy figyelni kéne a családra...
6/10 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak nincs igaza nem igaz.
8/10 anonim válasza:
Személyes tapasztalatból beszélek,most jobb ?
9/10 anonim válasza:
Semmivel sem jobb.
Én is személyes tapasztalatból mondtam...
10/10 anonim válasza:
Ez esetben fordulj ügyvédhez,de nem hiszem hogy igazat mondasz szerintem akkor az nem egy szabálysértés volt hanem bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!