Hol lehetne éti csigát pénzért leadni?
Figyelt kérdés
Rengeteget szedtem össze parkokban éti csigából és szeretném leadni őket pénzért. Hol tehetném meg ? Köszi :-).2014. ápr. 24. 16:31
2/12 A kérdező kommentje:
Hogyne !
2014. ápr. 24. 16:51
3/12 A kérdező kommentje:
Rengeteg éti csigám van, biztos kell olyan francia, vagy kínai étterem vagy gyorskajálda ahol beveszik vagy a nagykernél, az érdekelne hol lehet ?
2014. ápr. 24. 17:40
4/12 anonim válasza:
Ja mert ez így működik, a menő éttermek is az útszélen elbaszott szarvasokból főzik a pörköltet.... Ne haragudj de mennyi idős vagy hogy ilyen sületlenségekben hiszel?
5/12 A kérdező kommentje:
Nekem akárhol jó lenne, hol adnak érte pénzt?
2014. ápr. 24. 18:01
7/12 anonim válasza:
"az éticsiga gyűjtését 1993-óta egy törvény szabályozza. Védett állatfaj, de mégis gyűjthető április 1-től június hónap 15-éig. 30 milliméter alatti csigát nem lehet Magyarországon gyűjteni, és kereskedelmi fogalomba hozni, ezenkívül a mennyiség is korlátozott: csak 2 ezer tonna csiga gyűjthető össze."
Engedélyed megvan hozzá?
8/12 A kérdező kommentje:
Személyenként 2 ezer tonna alatt ? Mert ennyit össze se tudnék gyűjteni ! Nincsen engedély, csupán pénzt szeretnlk keresni
2014. ápr. 24. 19:02
10/12 A kérdező kommentje:
Akármikor gyűjtök rengeteget, csak az a kérdés, hol tudom leadni pénzért?
2014. ápr. 26. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!