Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Háztartásban összegyűjtött...

Háztartásban összegyűjtött olajat hol lehet leadni pénzért?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Benzinkutakon lehet leadni.

[link]

2014. ápr. 5. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

...Jaa, hogy pénzért? Pénzt szerintem sehol nem adnak érte.

Én legalábbis nem tudok ilyenről.

Ettől függetlenül ha teheted vidd el az egyik ilyen gyűjtőpontra. A csatornába ne öntsd, ha nem muszáj...

2014. ápr. 5. 19:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam összegyűjtöm...pontosan azért, hogy ne a csatornába, lefolyóba landoljon. Ha kapnék valahol pénzt érte az egy plusz jó dolog lenne.
2014. ápr. 5. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

olyan cég pl ahol rendszeresen nagyobb mennyiségű olaj (pl étteremben sütőolaj) gyülemlik fel, kötelezően le kell adniuk hulladék kezelőnek a cuccot. És ezért nem kap pénzt, hanem ő fizet, elég sokat :) Magánszemély esetében nem tudom hogy van ez de ha üzlet lenne, sokan gyüjtenének olajat. Senki sem gyűjti -> nincs benne üzlet :D

1x kérdeztem meg egy motorolajat árúsító boltban hogy az üres flakont vissza lehet e hozni (veszélyes ugye), amire a válasz az volt hogy akár vissza is vihetem, de egyszerűbb ha kidobom simán a kukába, mert ők is oda dobnák. :)

2014. ápr. 5. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Bp-en tudok egy helyet.

Hány liter van?

2014. ápr. 5. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy helyet tudok, ahol nagy mennyiségekben jön elő olaj a konyháról, ott elautózzák... más kérdés, hogy szabad, nem szabad, de úgy vannak vele, ha pénzt nem adnak érte, akkor már spórolnak picit.
2014. ápr. 6. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!