Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyszerre hány helyre jártok...

Egyszerre hány helyre jártok állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Most keresek először munkát, mert az előző munkahelyemre, a fősulis padból mehettem. Most ott tartok, hogy egy helyen még várom, hogy behívnak-e második körre, a másiknál már behívtak, most pedig mennék egy harmadik helyre is első körre. Nem sok ez így? Vagy így szokás csinálni?
2014. ápr. 24. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Annál jobb, minél több lehetőséged van választani.
2014. ápr. 24. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Minél több h elyre menj, annál több esélyed van. Teljesen normális és ésszerű, hogy minél több helyen bemutatkozol, hiszen nem biztos, hogy akár a 2., 3. kör után is téged választanak.

Ha mégis az első jön be és te is azt a helyet választod, akkor még mindig van lehetőséged felhívni a többi helyet, hogy nem mész interjúra, mert már felvettek máshova.

(illetve azért jó, ha van B terv is, ha valami miatt mégsem tudsz kezdeni az első helyen vagy a 2., 3., helyen lényegesen jobbak a feltételek vagy a fizetés stb.)

Sok sikert.

2014. ápr. 24. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem sok. Amíg nincs a kezedben szerződés, addig ahová csak tudsz, jelentkezz és járj interjúkra, mindegy, hogy hányadik kör.
2014. ápr. 24. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos még a 3. kör sem garancia, sőt, utána, a próbaidő alatt is meggondolhatja magát a cég ( én sajnos pont így jártam, már dolgoztam, mikor felajánlottak egy munkát, mondtam, hogy már elhelyezkedtem, másnak meg elküldtek, mert

mégsem tudott alkalmazni.)

Szóval ne bízd el magad, és minden lehetőséget ragadj meg.

2014. ápr. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!