Mi után kap az ember hűségpontot egy telefonszolgáltatónál?
Figyelt kérdés
Nem jó témába írtam, de igazából szerintem egyikbe se illik bele..:D
Tehát arról van szó, hogy apukám kb. 15 évvel ezelőtt kapott egy DOMINÓ kártyát (akkor még nem T-mobile volt a 30-as), és azóta használja, nem előfizetéses, de minden hónapba legalább 2x feltölti 5ezerrel. Azóta természetesen már telefont is váltott, és most megint szeretne újat, de úgy, hogy elvileg vannak valami pontok,amiket a hűség miatt kap az ember,vagy nem tudom mi után,de az a lényege, hogy azokat is be lehet váltani készülék vásárlása esetén új készülékre.:D Én arról szeretnék infót kérni, hogy ki mit tud ezekről a pontokról... ?:)
2014. ápr. 22. 11:55
1/1 anonim válasza:
Igen, lehet kapcsolatpontokat gyűjteni, úgy, hogy minden 500 Ft lebeszélt egyenleg után kapsz 8 kapcsolatpontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!