Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jár-e nekem a hazautazásra...

Jár-e nekem a hazautazásra költségtérítés?

Figyelt kérdés

Budapesten dolgozok, van(pontosabban nemsokára lesz tartózkodási helyem bejelentve) Mátészalkán lakok(állandó lakcím).

Eddig ahogy utána olvastam legfeljebb heti egyszer lehet igénybe venni ezt a költségtérítést, havonta legfeljebb 35.200Ft összegben.

Több kérdésem is lenne:

*A költségtérítés akkor is jár ha csak Budapest- Nyíregyháza(útba esik a Nyírbátor felé) közötti útvonalra van vonatjegyem? Mert onnantól kocsival megyek.

*Csak teljes árú vonatjegyet térítenek meg?(mert van hétvégékre ilyen 33%-os máv kedvezmény 26 éven aluliaknak)

*Mikor kell leadni a jegyeket?

*Kérelmet is kell ehhez írni?

Előre is köszönöm a segítséget.

2014. ápr. 20. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Az első kérdésre igen a válasz, a másodikra pedig az, hogy elvileg a kedvezményes jegyekre is járna, de a munkahelyeden kérdezz rá, mert változó a gyakorkat.

Az utolsó kettőre is csak a munkahekyeden tudnak válaszolni.

2014. ápr. 20. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:
ahogy az első írja. ha a te céged úgy gondolja,hogy nem jár,akkor nem jár. a gyakorlat más mint az elmélet
2014. ápr. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!