Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Vatera helyett van más nagy...

A Vatera helyett van más nagy forgalmú hirdetési lehetőség?

Figyelt kérdés

A Vatera nagyon pang az utóbbi hónapokban. Több mint 10 éve vaterázom, de soha sem volt ilyen rossz a helyzet. Szerintetek miért ? Hova mentek át az emberek ?

Mi tudnátok helyette ajánlani ? Használt könyveket és gyerekruhákat adnék el, főként. Most is van több száz fenn a vaterán, de nem fogy... 50 db az aprod.hu -n, de ott sem fogy egy se. A jofogas.hu sem jött be tavaly. Ezekkel az a gond, hogy csak helyben érdeklődők nézik és az én holmijaitmat többnyire az ország más részein vagy a fővárosban voltak kelendőek. Voltak. Mostanság csak nézelődők vannak, vásárlók nem.

2014. ápr. 13. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyre inkább a fészbúkos hirdetéses csoportokban hirdetnek az eladók. Véleményem szerint sokkal jobb megoldás ez mint a vatera és társai.
2014. ápr. 13. 18:01
 2/7 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy nem vagyok fenn a Faceboo-on, viszont van olyan családtag aki fenn van.... Tudnál nekem linkelni ilyen hirdetéses csoportokat ?
2014. ápr. 13. 18:54
 3/7 anonim válasza:
csak facebook felhasználóként tudsz belépni ezekbe a csoportokba. ha nem akarsz, apród, jófogás... ingyenesek, ezért talán jobban mennek... attól függ mit akarsz eladni.
2014. ápr. 13. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Már írtam hogy apród jófogás nálam nem megy, mert abban a Bp. közeli városban ahol lakom, nem vásárolnak helyben olyasmit, amit eladni szeretnék...se régen, se most.

Van családtagom aki fenn van a Facebook-on.

Kéne egy link ezekről a hirdetési csoportokról, hogy bele nézhessek.

Az is írtam, hogy többnyire mit szeretnék eladni....

2014. ápr. 13. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt van egy: [link]

Nagyon sok ilyen adok-veszek csoport van, én úgy gondolom hogy ezek jobbak a vaterától és társaitól. Nincsenek megkötések, ugyanúgy rakhatsz fel képeket, több helyen is megoszthatod a hirdetésed stb.

Eleve adott a vevő és a vásárló közötti bizalom(már ha valódi képed , neved és címed van megadva a facebookos profilodba. És csoporttól függően, még a szállítás is könnyebb általában. Ezt úgy értem hogyha mondjuk kunszentmiklósi vagy, akkor a fenti csoportba, amit linkeltem, 99%-ban kunszentmiklósiak és környékbeliek vannak.

2014. ápr. 13. 21:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy ezek tematikusak...a helyi hirdetések (amikor még az iwiw volt a menő)...akkor sem mentek a mi városunkban... szóval nekem csak egy országos lenne a jó.
2014. ápr. 13. 21:37
 7/7 anonim válasza:
keress tematikus csoportot akkor.
2015. aug. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!