Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tmobile hitelbírálat ez...

Tmobile hitelbírálat ez komoly? : D

Figyelt kérdés

Múltkor vettem egy Samsung telefont lényegtelen a márka egy sima 5500ft-os havidíjas előfizetéssel és nem részletre. Nem kértek hitelbírálatot.

Ma az egyik haverom vett egy IPhone 4s-t.Next S díjcsomagban 7990Ft-os hvidíjjal így a telefon 28990ft-ba került volna,DE kértek hitelbírálatot amin megkellet nevezni a munkahelyet és a havi nettó jövedelmet.

Nos erre igazából rálehetne írná akár hogy Apple inc. vezérigazgató havi 100000 dollár kereset tehát nem tudom ezt hogy gondolták.

Ez amúgy hivatalos,hogy feltüntetés nélkül kérnek ilyet mivel a kisbetűs részben sem találom a honlapon sem az ilyet...

2014. ápr. 9. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem értelek...te vettél kp-re egy telefont, a haverod hitelre vette, tőled nem kértek hitelbírálatot, haverodtól igen...én nem látom a hibát ...
2014. ápr. 9. 23:17
 2/5 A kérdező kommentje:
ő se hitelre vette hanem egybe a telefon összesen 28990Ft volt é arra is kértek hitelbírálatot
2014. ápr. 9. 23:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ez így elég furcsa...és igen először 25-öt kértek utána mivel nem volt pluszba nála annyi megoldották 15-be..érdekes ez a rendszer...
2014. ápr. 9. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az kérlek, a kezdőrészlet volt. 30 rugóért hol adnak új iPhone-t szerinted?

A munkahelyet pedig ellenőrzik, ha valótlan adatot ad meg, akkor meg a rendőrségen köt ki.

2014. ápr. 10. 06:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kezdőrészlet volt mivel ha az lenne akkor lenne pluszba havonta a telefonra is törlesztőrészlet de így neki csak a havi 7990Ft-os Next S díjcsomagot kell fizetnie ,de nézz utána ha nem hiszed...
2014. ápr. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!