Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SOS! Honnan tudom meg a...

SOS! Honnan tudom meg a cégadatokat, ahova be vagyok jelentve dolgozni? A munkáltatót nem érem el.

Figyelt kérdés

Egy rokonom jelentetett be egy ismerősének a cégéhez, a munkavégzés helye, telephely (ahol dolgozom), máshol van, mint a székhely, szerződést, semmit nem kaptam meg, egyáltalán csak abból tudom, hogy be vagyok jelentve, hogy amikor orvoshoz megyek, közölték, hogy igen, biztosítva vagyok.

a rokonom ismerősének(a foglalkoztatómnak) nem tudom a nevét, cégnevét, adószámát, székhelyét, semmit, és munkáltatói igazolást kértem már vagy tízszer(amit jobb híján a rokonomnak jeleztem), amit nem intéz, nekem meg élet halál kérdés, gondoltam megcsinálom én a nyomtatványt, a cégnek csak aláírni, bélyegezni kell.

ehhez persze el kell érnem a céget.

a rokonommal annyiszor beszéltem erről, semmit nem intéz, újabban meg elérhetetlenné tette magát. honnan tudom meg, hogy ki alkalmazott?

2014. ápr. 9. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem vagy bejelentve. Több hónapig megmarad a tb a rendszerben, ez nem igazolja a bejelentésedet.

Szerintem menj be az apeh-hoz és kérdezd meg, hogy mi van.

2014. ápr. 9. 14:16
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
ügyfélkapun meg tudod nézni, hogy él-e a biztosításod
2014. ápr. 9. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha van ügyfélkapud, akkor a TAJ szolgáltatásokban meg tudod nézni, hogy ki jelentett be biztosítottként.

Az EBEV szolgáltatásokban pedig a járulékadat kivonatban azt is meg tudod nézni, hogy az adott hónapban ki és mennyi járulékkal jelentett a NAVhoz.

Ha megvan a cég neve (TAJ, EBEV), akkor rákeresel a neten. Ha nem találod az elérhetőségét akkor az e-cegjegyzek.hu-n rákeresel a cégre. Ott megtalálod a székhelyét és a telephelyeit/fióktelepeit is.

2014. ápr. 9. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. ápr. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!