Mivel tudnék kis pénzt keresni?
Sziasztok!
Tudom rengeteg ilyen kérdés van fent neten, a sok kamu MLM, piramisos kattintgass és kapsz 1 centet oldalakkal tele vagyok már én is, de egyszerűen hiába gondolkozom mit kellene csinálni, semmi olyan ihlet nem tör elő, amit meg is tudnék valósítani.
Nagykorú múltam, nyáron dolgozok diákmelót de így iskola mellett mivel nem kapok ösztöndíjat eléggé spórolósra kell vennem a figurát. Suliban gépészetet tanulok, de az informatikában is jeleskedem. Hobbiból szoktam javítani ezt meg azt, de alig akad 1-2 ilyen dolog. Rengeteg programot tudok kezelni Windows, linux operációs rendszeren, sőt még egy szervergép is csücsül külföldön, amin hostingot szerettem volna indítani, csak a kevés idő és a kemény protekció érdekében nem jött össze.
De egyszerűen nem tudom mire tudnám a tudásom felhasználni, hisz köztudott már nagyon telített az infós piac e téren. Talán külföldön kellene valamit?
Valakinek nincs valami ötlete esetleg, vagy törődjek bele, hogy nyárig spórolok?
Weblapokat is tudok készíteni, csak a kevés időm miatt abba komolyabban nem tudok belefogni :/
Köszönöm előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!