Hogyan lehetne pénzt keresni?
Figyelt kérdés
A lovaglást választottam sportként és nagyon is szeretem, de egyszerre nagyon költséges is. Mivel még csak 13 éves vagyok nem vállalhatok diákmunkát. :( A lovaglás nagyon drága sport 3 havonta kell fizetni 30.000 ft-ot. Nem akarom a szüleimet ezzel is terhelni ezért gondoltam arra, hogy én fogom saját magamnak fizetni.Már egy hónapja gondolkozom és töröm a fejemet de csak addig jutottam el, hogy gyűjtök sörös dobozokat és elviszem a vastelepre, de hát.. Elég kevés pénzt keresnék vele és a másik meg, hogy a szüleim se és a nagyszüleim se isznak. A barátaimtól meg nem szeretnék kérni. Így nagyon örülnék ha tudnátok jó kis ötleteket adni, hogy hogyan tudnék pénzt keresni :)2013. dec. 29. 20:32
1/7 anonim válasza:
Havonta 10k nem drága a lovaglásért, főleg mert úgy tudtam, hogy sokkal keményebb.
Ha nem keresnek rosszul a szüleid, akkor ezt a havi 10k-t kibírják.
2/7 anonim válasza:
Beszélj a szüleidnek erről! Értékelni fogják és ők jobban tudnak segíteni neked mint mi itt, akik nem ismernek téged!
3/7 anonim válasza:
Sajnos 13 évesen ha fejre állsz sem fogsz pénzt keresni, egyszerűen nincs rá lehetőséged.
4/7 anonim válasza:
# 3 Ilyen hozzáállással kihalna az ember...
5/7 anonim válasza:
Legközelebb gondold át jobban mielőtt ilyen hülyeségeket írsz a 33%-oddal.
6/7 anonim válasza:
22:05
Szétnézve az országban, erre nem is kellene sokat várni...
7/7 anonim válasza:
"# 3 Ilyen hozzáállással kihalna az ember..."
Butaságot írtál. 13 éves az gyerek, erősen. Szép dolog, ha akar, van egy belső vágy benne, de - szerencsére - a magyar törvények nem engedik, hogy egy 13 éves dolgozzon. Igen, vannak olyan részei a világnak ahol a gyermekmunka divat, de nálunk szerencsére törvény is tiltja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!