Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valuta árfolyamokkal lehet...

Magesz8 kérdése:

Valuta árfolyamokkal lehet pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Pl. Megveszek 1 dollárt 216 FT-ért, majd visszaváltom forintra mikor magasabb lesz az ára?
2013. dec. 26. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A valutaváltóknak mindig akkora a marzsa h 1 nap alatt ezt ne tudd eljászani. Persze hetek alatt változhat úgy az árfolyam h kedvezőbben tudd visszaváltani. Meg persze fordítva is.
2013. dec. 26. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezzel max az tud keresni aki évtizedek óta benne van a gazdasági spekulációba és álmából felkeltve oda vissza vágja az egész világgazdaságot. Egyszerű földi halandónak pénzszerzés céljából ebbe olyan bele vágni, mintha lottózna.
2013. dec. 26. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
Amíg csak valutát váltasz, addig még nem adtad el a lelked az ördögnek, csak ha brókertől kérsz még rá 100x-os kölcsönt. :D
2013. dec. 26. 20:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam,hogy gyűjteni kéne egy 50 ezer ft-ot és azt ugye mindig vissza kapnám csak kéne hogy legyen minimum 30-50 ft-os árváltozás, mert azzal mér 10 ezreket lehet szerezni.
2013. dec. 26. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:

A váltók akkora árréssel dolgoznak, hogy a hasznod elmenne rá.

Esetleg devizában lehet így keresni, de minimálisan, főleg most, a jó kis tranzakciós költségekkel...

2013. dec. 26. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi hozzánemértő okoskodó kommentet :)))
2013. dec. 27. 12:27
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Köszönjük kedves előző, hogy kinyilvánítottad határtalan szakértelmedet, és az irántunk érzett lenézést, ezzel a teljesen semmit mondó hozzászólással....
2013. dec. 27. 17:53
 8/14 anonim ***** válasza:
ennyi figyelem,és valóban alig lenne hasznod. már ha lenne... nem mellesleg törvénytelen, de 50ezer ft-ot a kutya sem fog észre venni, nagy tételben több millióban már feltűnő
2013. dec. 28. 20:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Elöző most mire is mondtad hogy törvénytelen? Én nem figyeltem vagy valami de mi törvénytelen?
2013. dec. 28. 20:46
 10/14 A kérdező kommentje:

Miért lenne törvénytelen pénzt átváltani? És csak 50.000 ft?

Az szerintem elég jó ahhoz képest hogy az ember nem dolgozik érte semmit.

2013. dec. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!