Megteheti egy szolgáltató, hogy nem ismeri el a bankkártyás fizetés tényét?
Történt , hogy a telenor üzletben bankkártyával fizettem be a telefonszámlám , több tétel is volt (3). Ezt 7 napja volt és a Telenor a mai napig nem hajlandó jóváírni az összeget a számlámon. Voltam már bent a bankomban is, ott megmutatta a hölgy, mind a 3 tételt lekönyvelték, elküldték. Mit tehetek még? A bank, mivel ez egy kártyás vásárlásnak minősül, így nem tud róla bizonylatot kiad, hiszen az a kezemben van... A bizonylatok természetesen megvannak, ennek ellenére nem írják jóvá. Emiatt a tétel miatt a telefonom kimenő hívásai le vannak tiltva, természetesen ezt sem oldották még fel!
Köszönöm a segítséget!
Reklamáció, asztal borogatás, és egy homar.hu-s legenda szerint, "megbaxszom anyád a ravatalon" emlegetése :)
Szorri, kulturált nő vagyok, de ezen mindenki kiakadna.
"A bank, mivel ez egy kártyás vásárlásnak minősül, így nem tud róla bizonylatot kiad"
Micsoda?!
Kártyás vásárlás esetén is a TE SZÁMLÁDON történik tranzakció és ugyan úgy látszik hova ment a pénz!!! Minden további nélkül tudni kéne igazolnia a banknak a fizetés tényét!!!
Gondolod, én hogy ki vagyok, lassan egy hete intézem, még annyi a szerencsém , hogy betegszabin vagyok, így volt időm rá.
Köszönöm 2. , sajnos én ezt a tájékoztatást kaptam, hogy utalásról tudnak igazolást kiállítani. De hétfőn megpróbálom még egyszer.
És a Telenor üzletben nem kaptál egy bizonylatot, hogy befizetted? Akkor nem kell a bankodat zaklatni (amúgy tényleg tudnak ők is adni számlakivonatot, amin szerepel).
Én jelenteném a fogyasztóvédelemnél is...
Lépj fel egy kicsit erélyesebben, mutasd meg nekik, hogy te igenis befizetted azt a kettőbekúrt kúúrva kibaccott számlát, a jóédasanyátokat!!
Valahogy így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!