Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyha most elkezdek egy...

Hogyha most elkezdek egy befőttesüvegbe pénzt rakosgatni, pl havi 2ezret,4 év múlva kivenném, akkor ugyanannyit fog érni, mint amikor elkezdtem?

Figyelt kérdés
tetoválásra rakom félre, 4 év múlva csináltatnám, csak félek, hogy lehet hogy 4 év ,múlva más lesz az értéke.
2014. ápr. 6. 10:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem, hacsak nem nulla lesz az infláció.
2014. ápr. 6. 10:34
 2/12 A kérdező kommentje:
de akkor érdemes ezt csinálnom?
2014. ápr. 6. 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

nem, nem lesz annyi az erteke, mar jovore is kevesebbet fog erni. javasolnam az 'inflacio' kifejezes tanulmanyozasat.

mondjuk erdekelne, hogy ennyire zero penzugyi ismerettel hany eves lehetsz, ha 4 em mulva tetkot akarsz csinaltatni...

2014. ápr. 6. 10:41
 4/12 A kérdező kommentje:
bocsánat, hogy érdeklődtem egy olyan oldalon, ami erre lett kitalálva. bocsánat, hogy nem úgy születtem, hogy mindent tudok a pénzügyekről, elnézést, hogy nem 1200-as IQ-val rendelkezők tesznek fel kérdéseket.
2014. ápr. 6. 10:50
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
sajnos a pénz értéke napról napra romlik, holnap már nem ér annyit, mint ma. Amit tehetsz: most félreraksz havi 2ezret, később kicsit emeld az összeget... így amennyivel a tetkó többe kerül négy év múlva, mint most, közben annyival a félrerakott pénzt is emelted.
2014. ápr. 6. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Buta és sértődős. A kedvencem. :)
2014. ápr. 6. 12:52
 7/12 A kérdező kommentje:
nem sértődtem be, csak nem értem miért kell leszólni az olyanokat akik nem értenek egy bizonyos dologhoz. ti tudjátok.
2014. ápr. 6. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
"elnézést, hogy nem 1200-as IQ-val rendelkezők tesznek fel kérdéseket."---én már annak örülnék, ha 60-al rendelkezők tennék fel a kérdéseket!
2014. ápr. 6. 13:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, te biztos okosabb vagy. Ezért 45%-osak a válaszaid.
2014. ápr. 6. 15:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Négy év múlva lehet tök más élethelyzeted, munkád lesz. Az a 100 e forint addigra már csomószor kelleni fog minden egyébre. Persze, gyűjthetsz, de ilyen méretű pénzeknél érdemesebb úgy csinálni, hogy amikor van pénzed, jól élsz, van munkád, akkor csináltatod.
2014. ápr. 6. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!