Hogyha most elkezdek egy befőttesüvegbe pénzt rakosgatni, pl havi 2ezret,4 év múlva kivenném, akkor ugyanannyit fog érni, mint amikor elkezdtem?
Figyelt kérdés
tetoválásra rakom félre, 4 év múlva csináltatnám, csak félek, hogy lehet hogy 4 év ,múlva más lesz az értéke.2014. ápr. 6. 10:24
1/12 anonim válasza:
Nem, hacsak nem nulla lesz az infláció.
2/12 A kérdező kommentje:
de akkor érdemes ezt csinálnom?
2014. ápr. 6. 10:37
3/12 anonim válasza:
nem, nem lesz annyi az erteke, mar jovore is kevesebbet fog erni. javasolnam az 'inflacio' kifejezes tanulmanyozasat.
mondjuk erdekelne, hogy ennyire zero penzugyi ismerettel hany eves lehetsz, ha 4 em mulva tetkot akarsz csinaltatni...
4/12 A kérdező kommentje:
bocsánat, hogy érdeklődtem egy olyan oldalon, ami erre lett kitalálva. bocsánat, hogy nem úgy születtem, hogy mindent tudok a pénzügyekről, elnézést, hogy nem 1200-as IQ-val rendelkezők tesznek fel kérdéseket.
2014. ápr. 6. 10:50
5/12 anonim válasza:
sajnos a pénz értéke napról napra romlik, holnap már nem ér annyit, mint ma. Amit tehetsz: most félreraksz havi 2ezret, később kicsit emeld az összeget... így amennyivel a tetkó többe kerül négy év múlva, mint most, közben annyival a félrerakott pénzt is emelted.
6/12 anonim válasza:
Buta és sértődős. A kedvencem. :)
7/12 A kérdező kommentje:
nem sértődtem be, csak nem értem miért kell leszólni az olyanokat akik nem értenek egy bizonyos dologhoz. ti tudjátok.
2014. ápr. 6. 13:03
8/12 anonim válasza:
"elnézést, hogy nem 1200-as IQ-val rendelkezők tesznek fel kérdéseket."---én már annak örülnék, ha 60-al rendelkezők tennék fel a kérdéseket!
9/12 A kérdező kommentje:
Igazad van, te biztos okosabb vagy. Ezért 45%-osak a válaszaid.
2014. ápr. 6. 15:19
10/12 anonim válasza:
Négy év múlva lehet tök más élethelyzeted, munkád lesz. Az a 100 e forint addigra már csomószor kelleni fog minden egyébre. Persze, gyűjthetsz, de ilyen méretű pénzeknél érdemesebb úgy csinálni, hogy amikor van pénzed, jól élsz, van munkád, akkor csináltatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!