Fürdőben a nyári diákmunkáért mennyit fizetnek?
Figyelt kérdés
egy hónapot szeretnék dolgozni egy strandon (kukák ürítése, asztalok törlése, söprögetés,stb.), 15 éves vagyok, és szülői engedéllyel felvennének. ilyesmi könnyű munkákért mennyit kapnék egy hónapra? nem tudom pontosan, egy nap hány órát dolgozhatnék, szerintetek?2014. ápr. 2. 19:41
1/4 anonim válasza:
Ez nem így működik. Csak diákszövetkezeteken keresztül tudnál dolgozni. Őket keresik meg xy cégek akik diák munka erőt keresnek, és az ő kínálatukból tudsz választani. Ilyen fürdőbe nem igazán jellemző az ilyen munka. De 15 évesen nemigen adnak még munkát. De ilyen jellegű munkáért olyan 490Ft órabért fizetnek nettóba.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) hát nekem rokonom úszómester, és azt mondta be tudna szervezni :)azt már nem tudom hogy, diákszervezeten keresztül vagy sem, nekem igazából a munka a fontos :))
2014. ápr. 2. 19:50
3/4 anonim válasza:
Akkor miért nem az ismerősöddel beszélsz? Bejelentve 15 évesen nem dolgozhatsz.
4/4 A kérdező kommentje:
mert ő sem tudja, hogy egy nap mennyit dolgozhatnék. az a főnökén múlik. őt meg csak nem zaklathatom mikor még csak április van. nem annyira aktuális, majd csak a nyári szezonnál, az meg még 2 és fél hónap. nem szeretnék én vitatkozni senkivel, de iskolai szünidőben legálisan dolgozhatok 15 évesen szülői engedéllyel, nyilván ha fölvesznek. de most nem is ez lenne a kérdés...
2014. ápr. 3. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!