Mi a garancia, hogy az eladó nem nyomja fel a licitet? (Ebay)
Megtörténhet, hogy az eladó egy kamu profillal felnyomja a licitet? És ha rajta marad akkor gyakorlatilag utal magának, azt jónapot?
Nyit egy barátja nevére egy számlát és onnan szórakozik?
Ha 10 esetből 6-szor bejön neki, akkor az a termék 6 esetben drágábban is eladható. Tehát akkor is van, aki drágán megveszi.
Ebben az esetben nem sajnálom a vevőt.
Az eBay nagyon megbizhato ilyen szempontbol. Figyelik az IP cimet, a lakcimet stb, nem lehet talalomra regisztralni Blaha Lujza neven, mert akkor nem tudsz hozza Paypalt kotni, mert csak Blaha Lujza neven levo kartyat tudsz hozza csatolni, a Paypal meg eszre veszi ha a nev/cim nem passzol.
Egyebkent meg en ismerek egy csavot aki egy masik varosban levo haverjanak smsezett, hogy idonkent nyomja fel a termek arat es ezt eljatszottak kb. 3x es mindketto kapott egy emailt az eBaytol, hogy befejezni, vagy tiltjak oket!
Nem tudom honnan jottek ra, de rajottek!
A masik meg amit elottem irtak, a termek eladasa utan az elado a termek ertekenek a 10%at fizeti az eBaynek mint dij.
Vagyis ha a haverom felnyomja nekem a termekem arat, de a cucc rajta marad akkor neki meg kell venni en meg fizetem a 10%ot.
Egyszer el lehet jatszani, hogy a haverom ir nekem hgoy megse kerem a termeket en pedig vissza kuldom neki a penzt, de egy legkozelebbi alkalommal mar nem lehet ugyanazt a havert hasznalni, mert az eBay rogton kiszurja hogy A vasarlo mindig B eladotol akar venni valamit es mikor o nyeri a termeket, meggondolja magat....
köszi a válaszokat!
gyanús lett nekem egy eladó, szóval hagytam is az egészet
gyanús volt, hogy privát a licit, és ugyanaz a termék többször fent volt, mindegyikre licitáltam, és 1-1 perces eltérésekkel mindegyik ugyanannyit ment fel
ha meg nyugi volt, utána érdekes módon hirtelen mindegyik terméknél egy időben történt meg az outbid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!