Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy külföldinek kiadhatja a...

Egy külföldinek kiadhatja a garancia jegyet-papírokat az eladó?

Figyelt kérdés

Romániában szeretnék venni elektronikai eszközöket, és ezért kérdezem, hogy a garancia papírokat kiadhatják nekem.

/EU-s tagállam/

Egyrészt azért kellene, hogy garanciás legyen, másrészt pedig így nem vehetik el a vámon.

2009. aug. 26. 09:33
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Ha vásárosz valamit, akkor függetlenül a vásárló személyétől jár hozzá a garancia. A garancia kiadásánál a te személyedről nem is kérdezhetnek semmit.

2. Hogy érted, hogy nem vehetik el a vámon?

2009. aug. 26. 09:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy nem foghatják rá, hogy loptam, vagy illegálisan viszem-hozom be az országba, hiszen "mindene" meg van.

Konkrétan számítástechnikai eszközöket vennék, mivel olcsóbb.(mondjuk ez egyértelmű:)

2009. aug. 26. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Románia eus tagállam,nincs határ
2009. aug. 26. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szép napot!

2009. aug. 26. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!