Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 600. 000 Ft-ot hogy lehetne a...

600. 000 Ft-ot hogy lehetne a legjobban szaporítani?

Figyelt kérdés

van olyan 700.000 Ft plusz pénzem, ebből 600.000-et szeretnék befektetni. Van, aki azt mondta, hogy disznó vagy marha hízlalás. Nem tudom mennyire érné meg. Ól az van hozzá, takarmányt jó árba be tudom szerezni. De esetleg van valami könnyeb, de biztosabb megoldás?

Olyanok ne írjanak, hogy ők csinálnak nekem belőle 20 milliót, csak küldjem el!!! Magam szeretném, jó ötletekkel! 5 éven belül szeretnék olyan 2-3 milliót összeszedni belőle.

2014. márc. 30. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:

4x-ezni 6x-ozni tuti nem fogod te ezt 5 év alatt se alacsony rizikóval.

Amit te szeretnél az a mese kategória.

Kockázat nélkül évente szerintem max ilyen 5-10%-okat lehetne növelni rajta szerintem. Ha 600-ból 5 év alatt 2-3millát lehetne csinálni, akkor mindenki gazdag lenne.

(lehet a 10%-al is túl magasra saccoltam)

2014. márc. 30. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha másnak kell adnia az ötletet akkor magas az évi 10% növekedés. Kapsz egy ötletet (semmit nem ér) el kezded megvalósítani és mivel nem a tied elég elég merész feltételezés lenne, hogy a megvalósítás alatti tapasztalatok birtokában tovább tudod fejleszteni.

Amit tehetsz fogsz egy papírt és leírod mi áll a rendelkezésedre, szakmai tapasztalat, hely és eszközök. Ezek után el kezdesz ötleteket felírni mit csinálhatnál. A felírt ötletekből a legszimpatikusabbnak utána nézel, mi kell a megvalósításához. Ha továbbra is tetszik készítesz egy üzleti tervet, mennyiből lehet elindítani és mennyi bevétel várható ezekre a kérdésekre keresed a választ az üzletit terv készítése közben. Amikor nem tetszik mindig visszalépsz egy előző lépéshez és újra kezded.

2014. márc. 30. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!