Miért esküszik mindenki a paypalre?
Annyi más egyéb szolgáltatás van, amik éppoly egyszerűen használhatóak.
Miben biztonságosabb a paypal?
Ráadásul ahogy utánaolvastam, nem is feltétlen olcsóbb, mint a többi pénz transzfer szolgáltatás, ha eladó vagy, csak akkor, ha vásárolsz.
Annyi más egyéb szolgáltatás van? Igen? Legyszives ismertesd oket, kivancsi vagyok!!! A banki es a Western Unionost ismerem, ezen kivul meg tudsz mast???
Talan azert, mert az eBayes vasarlasnal szinte csak PP-t lehet hasznalni.
Talan azert, mert tenyleg nagyon biztonsagos. Hacsak nem hack-elik a PP accountodat, nem tudjak a penzedet elkolteni.
Mert termek fizetesekor ingyenes, es mert maganszemelyek kozotti penz kuldesnel olcso(bb mint a bankok) es gyors.
Pl. En a vilag masik vegen elek. Ha kuldeni akarok a szuleimnek penzt es ezt bankon keresztul utalom, azert levonnak majdnem $35 dollart es a penz "utazik" egy hetet a kulonbozo kozvetito bankok kozott.
Ezzel szemben kuldok PP-on a szuleimnek penzt, a penz azonnal (30 masodpercen belul) az o PP szamlajukon van, amit online vasarlassal azonnal elkolthetnek (pl. eBayen) de ha ki akarjak venni a keszpenzt, akkor a bankba kuldjuk es 2 munkanapon belul lehet menni kivenni a zsozsot, es a kuldes dija az osszeg 0.5%a, vagyis 100 dollar kuldese mindossze 50 cent!!!
Kuldtem mar Western Unionon keresztul is, bazi korulmenyes, mert ha nincs meg a felvevonel minden adat, akkor nem adjak oda a lovet, az idoeltolodas es a telefon koltsegek miatt nem tud az illeto "csak ugy" ramcsorogni, hogy megkerdezze a hianyzo adatokat, raadasul a WU szinten eleg draga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!