Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi nálatok egy hónapban a...

Mennyi nálatok egy hónapban a "konyhapénz"?

Figyelt kérdés
Amit étkezésre (főzésre, sütésre) szántok.
2009. dec. 15. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha majd lesz 1-2 hsz, akkor leírom, mert szerintem nekünk sok és nem akarok itt biztosítékot kivágni, rögtön az első hsz-szel.

De mi nem a kaján spórolunk.

2009. dec. 15. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
50eFt körül - 2 személyre.
2009. dec. 16. 03:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan 50 körül jön ki (még sose adtam össze), de mindent megveszünk, amit megkívánunk. És nem a legolcsóbbat választjuk mindenből, hanem a kaján nem spórolunk.
2009. dec. 16. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
első vagyok70-90
2009. dec. 16. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Az összes csekk befizetése után marad kb.120-130 e.forintunk. Ebből mennyi megy el kajára pontosan magam se tudom,de nem csinálunk nagy lakomákat
2009. dec. 16. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Nálunk is úgy 40 ezer 2 főre!

Akkor ne sokalljam? Mert szerintem ez sok!

2009. dec. 16. 19:07
 7/7 hayabusa ***** válasza:
Nem tudom, kb. 60 ezer körül.Nem az ételen spórolunk, de nem is veszünk meg mindenféle dolgot, inkább csak annyi hogy szeretek minőségit venni, mert jártam már úgy hogy fele annyiba került valami és ki kellett dobni(sajnos nem egyszer)
2009. dec. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!