Tartozás kifizetés az Invitel felé?
Sziasztok!
Választ szeretnék kapni , hogy ez jogos-e szerintetek? A sztori, 2.5 éve volt tartozásunk az Invitel felé mert eléggé meg voltunk szorulva akkor , 63 ezer FT volt, ők ezt át adták a behajtó cégnek akinek közel 80 ezer FTot kellett kifizetni, ez most meg is történt , teljesen ki van fizetve , ugye részletekben fizettük, ma beszéltem velük ők azt mondták , hogy 0 az egyenleg nincs tartozás rajt , de hiába fizettük ki arra a címre többet nem kötnek szerződést. Ez hogy is van akkor? Mert nekem ez nem teljesen tiszta, ugyanis ha más névre szeretném egyrészt az miért nem lehet és mi az , hogy arra a címre? Eladom a lakásomat akkor másnak se lesz ott? Ez nevetséges. Várom a véleményeket. Köszi
Nézd, szerintem teljesen jogos, hogy ha valaki egyszer megjárta valakivel, akkor abban nem igen bízik. Ez pont olyan, mint a bankoknál a Bar lista. Ha egyszer tartoztál, mi a garancia, hogy legközelebb fizetni fogsz rendesen?
Ha te adsz egy barátodnak kölcsön és hónapokig könyörögnöd kéne, hogy az visszaadja, aztán a barátod megint odamenne és kérne tőled, most őszintén, te adnál neki? Szerintem nem.
Amúgy meg valószínűleg, hogy mivel ugyanaz a tulaja a lakásnak, függetlenül attól, hogy most éppen a férj, feleség, gyerek lenne a másik szerződő fél, így nekik egyre megy.
Ha valaki más megveszi egyszer ezt a házat, ott már más lenne a tulaj, más lenne a szerződő fél, szóval az egy másik tészta.
Amúgy meg annyi szolgáltató van, hogy nagy dolog, akkor kötsz másikkal szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!