Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vatera kitiltás családtag...

Vatera kitiltás családtag miatt? Hogyan lehetnék újra aktív?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapja kezdődött az egész mikor is az egyik családtagom(testvérem),csalást követett el(nem szándékosan)A lényeg hogy ő ruhákat adott el amit Kínából rendelt meg de a vevők ruha helyett mást kaptak(pl.gyöngyöt)Ugye ekkor sokan jeleztek vissza a vaterának.Ki is tiltották ,amennyit tudott visszafizetett kb 4-5 embernek nem bírta,meg akinek kifizette is nagy része nem vonta vissza a negatívat.Ezután kb 1 hónapra kaptam egy levelet amiben ez állt:Tisztelt Felhasználó!

A kizárás felhasználóra vonatkozik, így minden egyéb, az adott felhasználóhoz köthető felhasználónév is inaktiválásra kerül.

Addig sajnos nincs lehetőségünk felhasználói fiókját aktiválni, míg a "XY" fióknál kérdéses adásvételek nem kerülnek rendezésre.

Megértését köszönjük!

Ezután jó pár levelet írtam hogy nekem semmi közöm az egészhez ,ráadásul az én fiókomon amit használtam körülbelül 100 pozitív visszajelzésem volt,negatívat sose kaptam.És hiába írtam nekik szépen hogy nézzék figyelembe ezt és aktiválják vissza..ugyanazt a szöveget írták folyamatosan.Nem olyan régen viszont kitaláltam és megbeszéltem egyik haveromal hogy az ő nevében végezzünk regisztrációt(bankszámlaszám,telefonszám stb..mind más volt mint az enyém,egyedül a város volt ugyanaz)Nos ezzel tudtam folytatni a tevékenységem kb 1-2 hétig aztán újra inaktiválták ezt is és kérték hogy küldjem el személyi/lakcímet bescenelve.Ez is megtörtént erre rá 2 napra kaptam a választ hogy biztonsági okokból inaktiválásra került a felhasználóm.Most mit tehetnék írjak nekik?vagy felesleges? Honnan tudhatták meg?Én csak az IP-címre tudok gyanakodni meg hogy ugyanazt a terméket árultam.

2014. márc. 17. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jól gyanakszol: az IP cím alapján.

"Hogyan lehetnék újra aktív?"- Másik számlaszám, másik telefonszám, másik számítógép, másik internetelőfizetés, szerintem.

2014. márc. 17. 22:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez annyira igazságtalan szerintem..hogy én teljesen tiszta vagyok meg mindig be lett fizetve rendszeresen és erre ezt teszik velem,teljesen jogtalanul.
2014. márc. 18. 01:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Éppen most olvastam hasonló sztorit a homáron. Jogod van ebben az esetben követelni tőlük, hogy bocsássák rendelkezésre a rólad tárolt, gyűjtött bármiféle adatot, azt is ami alapján megállapították azt a hülyeségüket, hogy te egy vagy a rokonoddal stb. Ezzekkel az adatokkal meg mehetsz a fogyvédhez, stb.
2014. márc. 18. 17:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Most akkor levélben írjam meg nekik hogy küldjék el a rólam tárolt adatok meg ami szerint ezt megállapították? Az a baj hogy elég nehéz szerintem a vaterával szembeszállni,úgy is mindig nekik lesz igazuk.
2014. márc. 19. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát igazából pont ezért, mert senki nem veszi a fáradtságot, a vatera meg ezt kihasználja. Szerintem az lenne a hatásos egyébként, ha a sok igazságtalanul kitiltott összefogna ebben.
2014. márc. 19. 18:26
 6/6 anonim válasza:
persze hogy aztán az idióta öcséd megint átverjen egy sor embert...
2014. aug. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!