Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék bele vágni de hogyan?

Szeretnék bele vágni de hogyan?

Figyelt kérdés
Számítógépet javítása telepítések programok vírus írtás stb, vállalnék próbáltam hirdetni magamat nagyon olcsón de senki se hív máshoz nem értek, mit kéne tennem?

2014. márc. 11. 06:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van olyan haverja, ismerőse, aki ezeket meg tudja csinálni, szerintem ezért nem hívnak. A gyerekeknek ez a suliban már kötelező tananyag, és ha valamit nem tudunk, itt a gyk-n is segítenek, én 43 éves nő létemre be tudtam szerelni egy új merevlemezt a gépembe és még soha nem hívtam szerelőt. Erre már nincs igény, inkább valami mást kéne kitalálnod, amire van is kereslet. Végezz el egy OKJ tanfolyamot talán.
2014. márc. 11. 06:38
 2/7 A kérdező kommentje:
szomorú vagyok :( 10-15éve még ez volt az álmom meg most is jobban utána néztem és rájöttem hogy már tényleg semmi értelme Szinte már mindenki tudja meg több ezren hirdetik ezt a dolgot..
2014. márc. 11. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Végezz el Cisco tanfolyamokat vagy hasonlókat és legyél hálózat építő. Fel tudod használni a meglévő tapasztalataidat és lenne munkád is.
2014. márc. 11. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Képezd magad IT területen, akár hardver akár software részen, amire van igény is és jobban is fizet, mint a pc szervíz.

Cisco, Oracle, App, Java, stb.

2014. márc. 11. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:

számítástehnikai boltban(ahová keresnek) próbálkoztál már?

Egyik ismerősömnek lett volna lehetősége, és még csak nem is az a szakmája.De el kellett volna költöznie és így nem vállalta....

Gépek összerakása, hardverek kompatipilitása Alaplap-processzorhoz PL.: milyen videókártyát ajánlaná, ezek mennek?

Szerintem própálkozz ilyen helyeken, fizetésed is lessz és azt csinálod amit szeretsz! :)

2014. márc. 19. 15:54
 6/7 A kérdező kommentje:
ezeket tudom persze, csak így nem hiszem h felvesznek ennyi iskolával.
2014. márc. 19. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondtam, akit felvettek volna, tudod milyen szakmája van?

Forgácsoló..... És csak ez az egy!

Szerintem próbáld meg, csak tényleg nagyon érts hozzá, mert gondolom majd megnézik/kérdezik mit tudsz.

Hajrá!Sok sikert!

2014. márc. 20. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!