Ez a két Támopos program üti egymást? Nem alkalmazhatnak benne?
Támop 2.1.2/12-1 ez az angol tanfolyamos Támopos programom, amiben már pár hónapja benne vagyok.
TÁMOP-2.1.6-12/1 ez pedig az "Újra tanulok" program, amibe fel akarnak venni. Még szerencsére nem írtam alá szerződést.
Ezek együtt működhetnek? Nem szeretném egyiket sem kifizetni! Légyszi, segítsetek!
(az angolt biztosan nem fogom befejezni, úgyhogy ha ez nem működik, nem írom alá a szerződést)
Jó neked, hogy ennyi programba sikerül bejutnod :)
Milyen támop-ra jársz?
Sima támop, jelentkeztél, bekerültél,
vagy a munkaügyiben vagy regisztrálva, és ott kerültél be?
Amit nem fejezel be, az után fizetni kell, amikor elkezdted, aláírtál egy szerződést, abban benne van, hogy mennyit, hány %-ot.
Ha munkaügyiben kerültél be, akkor pedig meg kell kérdezni ott, hogy a kettő nem üti-e egymást.
De ha az angolt sem akarod befejezni, miért akarod elkezdeni a másikat?
Már megoldódott a dolog, szerencsére megfér ez a két program egymás mellett, azt mondták. :)
Az angol támopos tanfolyamra én jelentkeztem, ez csak hétvégente van, a másik támop meg kulturális közfoglalkoztatás. Közmunkázok hétköznap, hétvégén meg angolozok. :)
Egyébként közmunkázok már egy jó ideje, és mindig más programba tesznek, és épp egy ilyen támopos közmunkába sikerült bekeverednem. És ezt azért akartam elkezdeni, mert szerettem volna némi havi bevételt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!