Milyen veszélyei vanak az előre utalásnak?
Sziasztok..
A kérdésem az,ha mondjuk előre utalok egy magasabb öszeget, konkréten 40.000ft-ot, arra hogy vegyek egy apróhirdetési oldalrol, akkor mi a biztositás hogy megkapom a terméket..?!? Gondolom semmi..
Ezért inkább úgy kérdem, ha nem jönmeg a csomag, de én a 40k-t előre utaltam, akkor ebböl lehet rendörségi ügy?? Bankártya számrol lenyomozható, és vissza kapnám a pénzem..
Vagy ha utalok, jön csomag is, de a csomagban nem a leirtaknak megfelelően kaptam meg a terméket, esetleg hiányos, vagy teljesen mást küldöt...Hogy igyis lehet rendőrséghez fordulni? Vagy gondolom hozzájuk kelk.?
Útánvétel meg drágább, de ittis a posta költséget kel előre utalnom..:/
De a vissza fizetést úgy értem hogy az eldónak kel, nem a rendőrségnek..
Vagy akkor csak annyi hogy megkeresik és megbüntetik, én meg pénz, és terméknélkülmaradok..?
Vagy az előbb rosszul írtam, mert az utánvételt, nemis kel előre utalni...Akkor csak ez lehet a legjobb megoldás?
Itt az egyetlen kockázat hogyha kihoza a postás, akkor nem nézhetem/próbálhatom ki elvileg a terméket..
Vagy milyen más megoldások vannak, és melyik a jobb??
Mert a futárszolgálatot, csak cégek szoktak alkalmazni, és nemtudom hogy magánszamélynél hogy működne..
"Vagy akkor csak annyi hogy megkeresik és megbüntetik, én meg pénz, és terméknélkülmaradok..? "
Igen, remekül látod.
Az utánvét egy fikarcnyival sem jobb, a postás nem engedi, hogy kinyisd a csomagot fizetés előtt, utána meg őt nem érdekli mi volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!