Honnan szerezzek elő 1hét alatt 100. 000 Ft-ot? Nagyon kéne most.
Nem sok pénz,de nagyon rosszul állunk. Jön a karácsony is,plusz ma kaptuk meg a levelet,hogy kifogják kapcsolni az áramunkat. 3havi elmaradásunk van!!
Provident kilőve...
Kkiskönyvel lehet egyáltalán hitelt felvenni?
Nálunk két hete küldték a felszólítást, hogy kikapcsolják az áramot és a gázt. Nekünk is kéne 100.000 Ft, mert még mindig nincs kifizetve. És még mindig ég a parapetben a láng, és még mindig tudok netezni. Mi próbáltunk lóvét keríteni, de nem tudtunk, barátom felajánlotta, hogy kifizeti, de nemet mondtam, szóval ez még függőben van, és szerintem nem is lesz pénz, úgyhogy karácsonyra nem kap senki semmit, ha szerencsénk van, talán pont akkor jönnek tényleg kikapcsolni az áramot, és a gázt.
Mi nem tudtunk most sem megoldást. Providentet pedig SOHA! Annál kizsákmányolóbb hitelügyintéző cég a világon nincs.
Hmm,nektek leagálább valaki felajánlotta... :)
És ez a gáz,hogy jön a karácsony,istenem.
Vannak gyerekeitek?
Neked nincs senki olyan aki segítene?Én is nemrég adtam kölcsön (igaz csak 50 ezret) egy barátomnak,hogy ne kapcsolják ki a gázt,hisz avval fűt,és pici babája van..örömmel segítettem,mert tudom,hogy nem piára,cigire költötte..Arra nem adnék..De miért van 3 havi elmaradásotok?Én mindig úgy csinálom,hogy előbb fizetem amit kell,majd utána élek...(bocsánat,nem tartozik rám)
De visszatérve csak van valakid aki ha bajban vagy segít:..Egy rokon,barát...
Igen,igen,tudom hogy így kéne csinálni,de valami fontosabb mindig volt...
Ez az! Se ismerős,se családtag,senki nem segítene
Már rég részlet fizetésen vagyunk...ezt se tudtuk fizetni.
Össz vissz olyan 21 volt minden hónapban csak az áram.
13 volt ahavi plusz 8körül volt a részlezfizetés.
Nem veszek fel Providenttet!!!
Valami más kéne.
KISKÖNYVEL ADNAK VALAHOL KÖLCSÖNT???
Igen, adnak kölcsönt kiskönyvre, a providentnél...
A másik lényeg: Sem a gázt, sem a villanyt nem kapcsolják ki. A gázra egész márciusig kikapcsolási moratórium van, a villanyra pedig január közepéig biztosan (most indul kedden az "ünnepi moratórium", tehát ha hétfőn nem kapcsolják ki, akkor megúsztad idén), azonban, ha az áramszolgáltató NEM TUD egyértelműen meggyőződni arról, hogy te nem fűtésre használod az elektromos áramot (márpedig a havi 21e Ft-os számla okán akár arra is használhatod...), akkor arra is márciusig van kikapcsolási moratórium.
A másik dolog: csak akkor kapcsolhat ki, ha 90 napon túl tartozol. Tehát három hónappal tartozol, de ha az utolsó havit kifizeted, a kikapcsolást LE KELL ÁLLÍTANI. [De amúgy sem rendelhetik el a moratórium miatt.]
Tévedsz!
Benne volt a levélbe leghamarabb január 5.-én jöhetnek. Mint írtam feljebb már részletfizetésen vagyunk.
Így már bőven túlhaladtunk a 90napon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!