Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha ügyvédnek tanultam lehetek...

Ha ügyvédnek tanultam lehetek üzletasszony?

Figyelt kérdés
úgy értem vezető pozícióban, saját bolt stb....

2014. febr. 26. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy ügyvéd biztosan tudja, hol kell ennek utánanéznie.
2014. febr. 26. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Mért ne lehetnél?

Vállalkozói igazolvány kell hozzá.A diplomád már meg van

2014. febr. 26. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy ügyvéd is a gyk-n tizenévesektől kér tanácsot? Azt hitem, hogy ők tanult és talpraesett emberek.
2014. febr. 26. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
ha ügyvéd vahy és ezt itt kell megkérdezned, akkor lehetni lehetsz, de nagy az esélye, hogy nem leszel sikeres. de elvi akadálya természetesen nincsen.
2014. febr. 26. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

A kérdező ügyvédnek tanult, DE kibukott, abbahagyta. Én az elsőre tippelek. Sehol nem írta, hogy el is végezte volna, így felróni sem kell neki, hogy ennyire nyomorék kérdést tesz fel!

Igen lehetsz üzletasszony, a következő feltételekkel:

-van elég pénzed a bolt megnyitására

-találsz egy balekot, aki befektet nálad

-nő vagy, esetleg férfi ez esetben átoperáltatód magad

2014. febr. 26. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Bárki lehet üzletasszony, ehhez nem kell konkrét végzettség, saját üzletben vezetői pozícióhoz pláne nem, persze nem árt ha értesz ahhoz, amit csinálsz.
2014. febr. 26. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Ajjj...ügyvédnek tanultál? Nem inkább jogásznak? Tudod az egyetemen még nincs olyan, hogy ügyvéd szak...:-D vagy arra gondoltál, hogy a jogi egyetem elvégzése után ügyvédként betanultál egy másik ügyvéd mellett?

De csak tudod talán mit is végeztél!

2014. febr. 26. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
De hogy a kérdésre válaszoljak, bárki lehet üzletasszony, még a csapnivaló ügyvéd is...a siker kérdéses!
2014. febr. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!