Mit gondolsz az MLM üzlet épitésről? Szerinted van jövője?
Én nemmel szavazok.
Az egészben a piramisjátékot látom.Nekem mondhatja bárki, hogy ilyen jó a termék, olyan jó a termék. addig amíg nekem abból kell etetnem a családomat, hogy TE veszel-e esetleg tőlem egy baromi drága terméket, hááááát!!
Inkább a sűrű fillér, mint a ritka forint, de ezt a pénzt, amit keresek, azt minden hónap 3án a folyószámlámon találom.
1-2 ismerősöm belevágott,de amit én észrevettem rajtuk az nem tetszett.Régen minden szép és jó volt, és ahogy elkezdtek ezzel foglalkozni, valahogy azt vettem észre, hogy teljes agymosáson mentek át. másról nem szól az életük. Amikor beszélgetünk már félek attól, mikor ajánlja nekem az egyik termékét.Vagy volt egy ismerősöm, háztartásbeli lett, mert a férje nagyon jól keresett. Tudtam, hogy nincs szükségük arra, hogy FLPzznek.ennek ellenére a régi kedves ismerősöm, ragaszkodott ahhoz, hogy adjam meg a számát.A végén még én maradtam kakiban, mert úgymond le lettem teremtve, miért szabadítottam rájuk őket.
szóval, nekem nem tetszik
egy baráti pár vágott bele ilyesmibe és mivel ugye barátok vagyunk minket is elhívtak egy ilyen előadásra.bár a termék maga nem nagyon érdekelt minket plusz rettenetesen drága is volt de azért elmentünk mert hát barátok vagyunk. persze azon az előadáson ecsetelték, hogy milyen jó, hogy meg lehet gazdagodni aki ezzel elkezd foglalkozni stb.. előadás után mondtuk , hogy nem nagyon érdekel de majd meglátjuk.(udvariasságból) persze ezek után csak erről szólt minden találkozás. állandóan tukmálták ránk, minden téma vége az lett , hogy milyen jó és hogy szálljunk be mi is, meg vegyünk dolgokat. aztán mikor látták, hogy semmi esély rettenetesen besértődtek. Mondván hogy meg fogjuk bánni, mert ők majd milyen gazdagok lesznek ebből.. na ez volt 5-6 éve. persze nem gazdagodtak meg , sőt abba is hagyták egy idő után.
nem vágnék bele soha ilyesmibe és nem is vennék ilyen termékeket, hiszen ez csak a pénzlehúzásról szól. aki jól csinálja és rengeteg buta embert ismer annak talán bejön. a többi szerencsétlen meg csak a pénzt meg az időt pazarolja a semmire.
Az első MLM az országban az MBI volt és az osztrák biztosítók.. Sok gazdag embert ismerek közülük. Van köztük olyan, aki 20 éve kezdte, ma milliárdos.
Később jött az Amway, a Zepter, a sok kistestvér, amik mögött mind, mind termék értékesítés volt.
Ezeket egyiket sem éreztem közel magamhoz, mert nem érdekel a termék értékesítés, de azért ismerek közülük is gazdagokat, jómódúakat, akik ezzel foglalkoznak. (A Zepter székházban dolgozom, de nem a Zepternél)
Pár hónapja elindult útjára egy teljesen új típusú üzlet, amibe szintén belevitték az MLM-et, de olyan forradalmian új módon, hogy ebbe én is beleszerettem. Egy hétfői előadáson láttam közülük párat, akinek ebből az új üzletből a jövedelme már elérte a heti 2500-3000eurót. Mindegyik pasi zseni, átlagon felüli a felfogó és előadó képessége, lehengerlő a stílusa, céltudatosak és ahogy tapasztaltam, már mindegyik meggazdagodott egyszer valamilyen másik MLM-ből.
Minden ilyen üzletből bárki (nem számít az iskolai végzettséged, származásod) sikeres, gazdag lehet, aki:
vállalkozói szemléletű, átlagon felüli az intelligenciája, következetes, van kisugárzása, stílusa, kitartó, jó a probléma megoldó képessége, jól tűri a stresszt és a kudarcokat. Jókor van jó helyen, és ügyesen épít kapcsolatokat. Természetesen ezekből van kevesebb.
A többség csak szerencsevadász, próbálkozó, nem méri fel jól a képességeit, nincs kitartása, nem tud hiteles és meggyőző lenni abban, amit csinál, mert többnyire maga sem hisz benne. Nekik eleve kudarcra van ítélve a próbálkozása.
Szerintem van jövője de ebhez más gondolkodási módra van szükség, meg nagy kitartásra, képzésre, önképzésre, mert az MLM, hát ez is egy szakma ezt is meg kell tanulni.
Aki hajlandó meg fizetni az árát ami nem feltétlenül pénzben mérhető,az fel is tud építeni egy ilyen üzletet.
Azt azért meg kell érteni hogy ez nem egyik hónapról a másikra fog történni, nem úgy ébredsz fel reggel hogy milliomos vagy ahhoz le kell tenni valamit az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!