Tippmixel kapcsolatban szeretnék kérdezni?
Igazság szerint még sosem játszottam ilyen játékkal egyébként csaj vagyok.
Hát próbáltam értelmezni a dolgokat meg minden de sajna nem megy.
Meg tudná mondani hogyan megy a nyerés?
Mennyit kell el találni hogy nyerjek?
Milyen arányban?
7 tippet adtam meg, megjátszottam 10 ezer ft-ért tippet.
Valaki tudna segíteni nekem.
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat.
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de 99%, hogy ez a tízezresed bukta.
A lényeg: az ÖSSZESET el kell találni ahhoz, hogy nyerj. Értelemszerűen minél többet tippelsz meg, annál kisebb a valószínűsége, hogy nyerj. Viszont ha egyszerre többet tippelsz meg, akkor a szorzók (ODDS) összeszorzódnak, így jóval többet nyerhetsz, mint ha külön-külön raknád meg.
Még csak annyit (saját tapasztalat), hogy 3-as kötésnél többet nem érdemes egyszerre megtenni, mert onnantól kezdve már nagy a valószínűsége, hogy az egyik nem jön be, így az ugyebár bukta.
Túl kicsi ODDS-ú meccsekre sem érdemes tenni (1,20 alatt), mivel az alig fizet pár forintot, ellenben az is elég gyakran elmegy.
Túl nagy ODDS-úra meg azért nem érdemes, mert egész egyszerűen valószínűtlen, hogy bejön.
Persze, ha szerencséd van... :)
Sajna csak 4-5 találtam el.
Schalke-mainz H
Arsenal-sunderland H
Real Soc-Barcelona v
Juventus-Torino H
Hannover-Bayern Mün. V
Toulouse-Paris SG V
Porto-Estoril H
Igen, itt a Barca meglepetésre csúnyán kikapott, na meg a Porto is.
Ez az egésznek a buktatója, ha sokat tesz meg az ember, egy-egy véletlenszerű eredmény viszi az egészet.
Azt nem értem hogy a kérdésben te játszottad meg 10000-ért, majd később azt írtad hogy találtad a szelvényt.
Gondolom rájöttél hogy kínos volt kezdőként egy 10est elverni és nem akartál égni.
Kedves 8/9-es
A buszon találtam ezt a szelvényt.
És kíváncsi voltam hogy nyert e vagy sem.
Amúgy nem szoktam ilyenekkel játszani inkább kaparóssal.
Amúgy nem tennék fel ekkora összeget.
Aki meg el hagy egy szelvényt az így járt.
És már nagyjából utána néztem a játéknak.
De nem vagyok foci rajongó.
Az életben sem költenék ennyit egy játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!