Jár az egészségügyi ellátás? Vagy fizetnem kell?
Figyelt kérdés
Február 3.-án kiiratkoztam az iskolából, mert találtam munkahelyet magamnak, de ott csak márciusban kezdek.
Mivel a tanulói jogviszonyom megszűnt, és munkahelyem még nincs így gondolom nem vagyok jogosult az orvosi ellátásra.
De viszont holnap sürgősen el kell menjek orvoshoz.
Fizetnem kell majd nála?
2014. febr. 23. 18:40
1/1 anonim válasza:
A jogviszonyod megszűnése után még 45 napig jár az ellátás, csak ezután kellene fizetned, de addigra meg már dolgozni fogsz. Menj nyugodtan orvoshoz, biztosítva vagy. Meg ha nem lennél sem kellene az orvosnál fizetned, ő csak tájékoztat róla, hogy nincs biztosításod, de ugyanúgy el kell látnia, és pénzt sem kérhet érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!