Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az az SCNET world? (Shoppin...

Mi az az SCNET world? (Shopping Center Network) Benne van valaki? Érdemes kártyát igényelni?

Figyelt kérdés

#Scnetwork
2014. febr. 22. 22:10
1 2 3
 21/26 Miknyóczki Gyula válasza:
28%

Hello

Én benne vagyok egy ideje nagyon sok helyen lehet vásárolni Tesco lidl stb és nem 1% hanem sokkal több vissza jön.

és ha össze jön a 13 ezer azt el költheted de ha bent hagyod x idő után 52 ezer lesz belőle aminek egy részét kuponformában kapod meg amit el vásárolhatsz megint a többit ki veheted és a tiéd. de onnan megy még feljebb.

az első csoport a 0. csoport a 13 ezres ott a rendszer gyűjti neked automatikusan az embereket + te is ha meg hívsz valakit és ki gyűlik a 13 ezre. A lényeg a cégnek a tesco stb fizet amiért reklámozza őket, az scnet pedig eből a pénzből egy részt nekünk ad mert ugye mi használjuk a rendszert és reklámozzuk is. ha bővebben érdekel valakit küldjön emailt: m.gyurma@gmail.com

2015. okt. 22. 09:52
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

Miknyóczki Gyula

Én is jól ismerem az SC-t, de ezt a bullshitet honnét szedted, hogy az SC reklámozza a tescot, a lidlt és hasonlókat?? Igazából fogalmad sincs az üzletről. De ha szponzorod mondta ezt a baromságot, akkor nagy gebasz van ott.

2015. okt. 23. 19:51
 23/26 SCnet Sopron válasza:

Sziasztok!

Nos, végigolvastam a kommenteket... Összegezve: Ne nyilvánítsa ki a véleményét az, akinek nincs rálátása a dolgokra. A tisztánlátás érdekében szànj időt a megismerésére. Megteheted minden reggel és este a nyilvános webelőadàsokon, ahová bárki beléphet az SCnet főoldalàn.

2017. febr. 26. 13:36
 24/26 SCnet Sopron válasza:
Mindenek előtt azt kell tisztázni, hogy a pozícióra befizetett 13.000 Ft nem az SCnet pénze. A későbbi vásárlásomra teszem félre, és apránként a kedvezmény mértékéig használom fel. Valoban! A tankolás után max 1-3% visszatérítést kapunk, hiszen nem fér bele több a kutak arrésébe. A teljesség igénye nélkül ne feledjük az élelmiszerboltokat 5-10, butikokat 10-20, éttermeket 10-30%- al, de emlìthetném a Telenort is 40% visszatérìtéssel. Én már évek óta törzsvàsàrló vagyok. Nem reklàm, de elgondolkodtató, hogy ha piramisjàték, akkor hogy lehet, hogy ilyen nagy és tőkeerős cégek sorakoznak fel az SC mögé? Ha nem működik, hogyhogy több mint 7 éves a cég, több mint 25 országban màr. Egyébként új fejlesztésük az SCnet MasterCard. Ezen érdemes elgondolkodni főleg azoknak, akik úgy nyilvànìtanak véleményt, hogy nincs mögötte tapasztalat, vagy tudàs...
2017. febr. 26. 18:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Erdemes volt elolvasni a valaszokat,koszi.
2017. jún. 9. 12:40
 26/26 mihaly vencike válasza:
100% pilótajáték, hamisan maszkolta eddig, de a lahás marhaságaival és a többezer károsulttal egyértelmüvé tette, nem beszélve, hogy országok nyitása után a cégek eltünktek... fantom profitálo poziciok lógnak a levegőben, a Bulgáriai cég (hogy ne adozzanak) megszünt, igy az internacionális osztályok elszáltak az összevont 3 asokkal, oroszországgal, német, ausztria, makedónia stb...most áthelyezték egy 2oo dolláros angol cégbe a székhelyüket, a cimen egy szemetes kuka állt...le is fotozták, de székhely ott sehol...dubaiba mentenek pénzeket, de hamarosan eljön a csőd...többezer felháborodott károsult, akiket ugy kicselztek, hogy egyelőre a nyomozo hivatalok se kapják módját hogyan lehetne kártalanitani az embereket.Magas szintü vezetőként mondtam le onnan...tudom mit beszélek, amugy a hiresztelt feltalálo a frale is otthagyta és átkozza ..... ez is önmagáért beszél, hazug, rablo, zsivány szélhámos banda...35ooo euro betett pénzem veszett oda, és 575788 euro bent termelt... az valahova ellett...amugy romniába a cégpartnereik 25% évekkel ezelőtt csödölt...70% nem tudja vagy nem is akarja fizetni semmiféle jutalékot...a maradék a szemináriumok, drágán ajánlott jegyzetfüzetekre, irodaszerekre költhetnéd...siralmas hogy átverték fél európát, amugy a program amivel dolgoznak is lopott, a marketingfilmjeiket is illegálisan használják...aki a rendszerben rosszat szol, vagy felemeli a hangját az eredeti nemes cél érdekében repül, akárcsak én...
2018. jan. 13. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!