Mi az az SCNET world? (Shopping Center Network) Benne van valaki? Érdemes kártyát igényelni?
Hello
Én benne vagyok egy ideje nagyon sok helyen lehet vásárolni Tesco lidl stb és nem 1% hanem sokkal több vissza jön.
és ha össze jön a 13 ezer azt el költheted de ha bent hagyod x idő után 52 ezer lesz belőle aminek egy részét kuponformában kapod meg amit el vásárolhatsz megint a többit ki veheted és a tiéd. de onnan megy még feljebb.
az első csoport a 0. csoport a 13 ezres ott a rendszer gyűjti neked automatikusan az embereket + te is ha meg hívsz valakit és ki gyűlik a 13 ezre. A lényeg a cégnek a tesco stb fizet amiért reklámozza őket, az scnet pedig eből a pénzből egy részt nekünk ad mert ugye mi használjuk a rendszert és reklámozzuk is. ha bővebben érdekel valakit küldjön emailt: m.gyurma@gmail.com
Miknyóczki Gyula
Én is jól ismerem az SC-t, de ezt a bullshitet honnét szedted, hogy az SC reklámozza a tescot, a lidlt és hasonlókat?? Igazából fogalmad sincs az üzletről. De ha szponzorod mondta ezt a baromságot, akkor nagy gebasz van ott.
Sziasztok!
Nos, végigolvastam a kommenteket... Összegezve: Ne nyilvánítsa ki a véleményét az, akinek nincs rálátása a dolgokra. A tisztánlátás érdekében szànj időt a megismerésére. Megteheted minden reggel és este a nyilvános webelőadàsokon, ahová bárki beléphet az SCnet főoldalàn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!