Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az az SCNET world? (Shoppin...

Mi az az SCNET world? (Shopping Center Network) Benne van valaki? Érdemes kártyát igényelni?

Figyelt kérdés

#Scnetwork
2014. febr. 22. 22:10
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
11%
Én is voltam ilyen MLM s marhaságon meghallgattam a baromságaikat A teremben jegyzetelő embereket láttam na elő vettem egy tollat és papírt és a pairra ezt irtam beszélnek a semmiről no és jót nevettem magamban aztán felálltam és elmentem mondván most ez nem érdekel de kösz a " műsort" jó volt! :-)) Aztán még párszor hivogattak de elküldtem őket igy már ez is a múlté! Időpocsékolás volt amúgy egy csomó más dolgot is csinálhattam volna ez helyett
2014. ápr. 27. 12:00
 12/26 Absolutzero válasza:
69%

13000Ft 220000Ft vásárlásból termelődik 10%-os termékpartnert figyelembe véve. Ha abból indulunk ki, hogy élelmiszerre, rezsi költségekre, üzemanyagra, telefonra, ruházkodásra stb. havonta KSH adatok alapján 121000Ft-t költ el egy család havonta, akkor ez két hónap alatt jön össze. Tehát ebben az esetben két hónappal gyorsíthatod a folyamatot.

Én nem szeretnék senkit sem meggyőzni ennek a rendszernek a működéséről, de én használom a rendszert és működik. 6 éve nézem az MLM hálózatokat, találkoztam rengeteg pilótajátékkal és jól működő rendszerekkel. Én ezt választottam a keresgélés után és úgy gondolom, hogy jól tettem. Ezzel a rendszerrel senkit sem lehet megkárosítani, viszont stabil életet tud kialakítani, aki elkezd benne dolgozni.

2014. ápr. 27. 15:32
 13/26 Absolutzero válasza:
70%

A bankszámlaszámra azért van szükség, mivel utalványt használunk a vásárlásainknál, így szükséges a saját webirodánkba pénzt utalni, hogy azt megrendeljünk.

Én nem szeretnék senkit sem kioktatni, de azt gondolom, hogy jobb megfelelő információ birtokában véleményt alkotni bármiről, mint nélküle.

2014. ápr. 27. 16:47
 14/26 anonim ***** válasza:
42%

"ez két hónap alatt jön össze"

Ha így lenne, semmi értelme nem lenne se erőltetni a befizetést, se pedig egyáltalán lehetőséget biztosítani rá... De persze a gyakorlatban nem így van... Elég, ha megnézed, te magad mennyit költöttél partnernél az elmúlt hónapban.

A gyakorlatban NEM a partnereknél vásárolsz, mert vannak olcsóbb alternatívák... Ez a nagy bibi.

2014. ápr. 27. 16:53
 15/26 Absolutzero válasza:
64%
Mindig találhatunk kifogást...a jó sosem lesz elég. Az előző posztban már leírtam,senkit sem akarok meggyőzni az igazamról. A TESCO-s vásárlásaimból nettó 17%-ot kapok vissza,nekem ez elég.
2014. ápr. 27. 21:28
 16/26 anonim ***** válasza:
61%
Szeretném a pesszimistáknak és a hitetlenkedőknek elmondani, hogy én is használok egy ilyen rendszert és nem fizettem rá, nem volt kötelező a befizetés. Saját döntésem alapján fizettem be és azota már levásároltam a foglalómat és folyamatosan kapom a különböző jutalékokat, nem keveset. És nincs is sok alám regisztrált ember. Érteni kell a szabályokat és kész. Egyik sem átverés, nekem elhihetitek.
2014. jún. 10. 18:35
 17/26 Gedeon válasza:
38%
Itt egy dolog van kiforditva: az SCnet nem kozni a valodi penzmozgasokat, ezt Neked kell kiokoskodnod, es csakis akkor latod mirol van itt szo. Ha egy egyszeru vasarlo vagy, az AGIP tamkoló kártya esetében: befizetett 13.000,- Ft után még 433.333,- Ft-ot kell befizetnie a vásárlónak ahhoz, hogy 4.333,- Ft kedvezményhez jusson, amiből még valamennyi adó kerül levonásra. Mindezek a pénzmozgási analízisből lesznek láthatók. Ha csak ugy elmegyek az AGIP-hoz, es igenyelek egy kartyat, akkor nem 1%-ot, hanem 3%-ot kapsz, es adoznod sem kell belole. . . Meg aztan a sok adminsztracio, ami egy ilyen SCnet-es AGIP kartyaval jar. . . Befizetes, meg utalavanyok irasa, nem eri meg az egesz csak azoknak, akik a tetejen vannak, es nagy halozatot epitenek, ezert tobbfele jutalekot is kapnak az alattuk levok fogyasztatsa utan. Szoval sok huho alig valamiert. Ez az SCnet.
2014. aug. 9. 07:00
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

"Az üzenet küldője: Dr. Kósa L. Adolf

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 13:44

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mi az az SCNET world? (Shopping Center Network) Benne van valaki? Érdemes kártyát igényelni?

""csak az nyer vele aki az elsökkènt benne van?" Befizetős pilótajátéknál jellemzően igen, legitim MLM-nél nem. Ott mindegy, mikor kezded. A.."

Az üzenet témája: erdeklodes

Az üzenet szövege: Mi ugye ismerjuk egymast? Adolf"

Nem, Adolf, nem ismerjük egymást. Miből gondoltad?

2014. szept. 25. 13:47
 19/26 anonim ***** válasza:
55%
Én regisztráltam mert nincs állásom, rögtön kérték az ismerőseim nevét telefonszámlával együtt.
2014. okt. 21. 11:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Tehát van olyan hogy három hónap alatt magad alá építesz húsz embert, az akkor generál 500 ezer ft bruttó vásárlást, abból a te jutalékod mennyi? Hova utalják? Vagy ezt is le kell vásárolni a Tescoban? Nekem csak valami pozíciókat emlegettek éppen fejre álltam az volt a pozícióm, a feleségemmel a hagyományos pozíciót szeretjük de azért nem fizetne senki, hogy fizeted ki ebből a tevékenységből a lakbért?
2014. okt. 21. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!