180. 000 bruttó fizetésből megélnék egyedül Budapesten? Kb mennyi az az összeg, amiből már el lehet lenni a fővárosban?
Vidéken élek, itt semmi munkalehetőség nincs. Szeretnék felköltözni Budapestre.
Jelentkeztem egy munkára (40óra/hét, brutto 180E), még semmi sem biztos, csak az, hogy lesznek költségeim bőven és nem tudom kijön-e a fizetésből.
kérlek adjatok tanácsot.
Nézegettem lakásokat, egyedül vagyok, szóval 30 m2 bőven elég, alsó hangon 50ezer + rezsi, közös költségek. Kajára, bérletre kell még költenem, plusz telefonszámla, net, ha belefér ruha, szórakozás... Spórolós vagyok, de ha mindent alsó hangon is számolok, akkor is neccesnek érzem :(
Hogy lehet egyedül ellenni a fővárosban? Csak én érzem ezt lehetetlennek?
Mit tanácsoltok?
Köszönöm szépen!!!
Megint nagy ésszel pontoz a nép, látom.
Mindjárt megjelenik az első "én minimálbérből élek albérletben egyedül mégis tudok félretenni" kolléga, aki lepontozta a válaszokat...
Köszönöm a válaszokat!
Csak ismételni tudom önmagam, kevésnek találom még akkor is, ha nem vagyok nagy igényű.
Kollégiumba nem vágyom, szobatársra pláne nem. Csupán ebben vagyok válogatós.
:D
Nem tagadom, nagyon meglepett, hogy 180.000 bruttóból szűk 120.000-at kap kézhez az ember... Durva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!