Gázártámogatás járhat nekem? Egyedül élek, bruttó 115e Ft a fizetésem.
Figyelt kérdés
Ha jár, meddig kell(ett volna) igényelnem? Egyéb információ?2010. febr. 24. 18:57
1/3 anonim válasza:
Nem jár! Ott jár ahol majd éhen halnak! Örülj h van ennyi pénzed ne vedd el mástol egy magadnak csak elég van ahol egy család él ebből!
2/3 anonim válasza:
Áprilisban már amúgy se lesz már ,megszűnik.De szerintem se járna,mert az egy főre jutó jövedelelm magas. Mi 4-en vagyunk 200 ezerre....
3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bárki, aki jogosult, "elvenné" mástól, mint ahogy én sem "venném el" mástól. Hiszen ha nem vagyok jogosult, akkor nem tudom "elvenni". Válás után vagyok, jelképes lelépési pénzzel, ami az ügyintézésekre már el is ment, lakáshitelem van, szóval, nekem sem rózsás a helyzetem...
Nem kell irigyelni senkit, mert nem tudhatod, neki milyen háttere van...
2010. márc. 2. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!